Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 >

Anita Bh

Anita laver skønne sports bh'er og amme bh'er til kvinder. Anita bh'er er i høj kvalitet, og der er fokus på komfort og god pasform i alle deres styles - hvadenten der er en Anita sports bh eller en Anita amme bh. Både amme bh'en og sports bh'en fra Anita er lavet i de lækreste materialer og er designet således, der ikke er gået på kompromis med pasform og komfort.

Amme bh fra Anita


Anita amme bh kan bruges både under og efter graviditeten. Anita amme bh'en giver barmen støtte til at vokse, uden der er noget som helst, der strammer eller generer nogen steder, når du har den på.

Der er forskellige former for Anita amme bh'er - du finder både amme bh'er med og uden foring samt amme bh'er med og uden bøjle - find lige præcis den amme bh, der passer til dig og din graviditet samt til tiden efter graviditeten, hvor barnet skal ammes.

Amme bh'er fra Anita fås i størrelser fra B til J skål, og de fås i både hvid og sort. Du finder også seamless toppe fra Anita - de er skønne at have på under graviditeten, hvor barmen vokser. Den seamless top er yderst behagelig at have på, og den tilpasser sig størrelsen på barmen.

Sports bh fra Anita


Anita sports bh'er har komfort i fokus. De har brede og polstrede stropper, som aflaster nakke og skuldre under træning. Med et ekstra beskyttende lag i skålen er du sikret optimal komfort og sikkerhed med en sports bh fra Anita.

Sports bh'en holder faconen og er dejlig åndbar - den vil føles behagelig at have på både under og efter træning.

Designet er enkelt og lækkert - lige præcis som en sports bh skal være. Der er fokus på komfort og kvalitet i Anitas undertøj, og sports bh'erne er ikke nogen undtagelse. De er yderst behagelige at have på samtidig med de giver en skøn støtte til barmen lige meget hvilken størrelse, den er.


Find Anita amme bh og sports bh hos Sofie Lingeri


Hos Sofie Lingeri finder du et skønt udvalg af amme bh'er og sports bh'er fra Anita. Anita skaber brugbare produkter, og de
har nogle kvaliteter de kan være stolte af. De skaber et produkt, hvor du kan regne med, de holder til de formål, du skal bruge det til.

Tyske Anita startede i 1886, så de har mange års erfaring med sig. Denne erfaring er grundlaget for deres designs, som ikke skuffer. Deres produkter er lavet i materialer, der er aldeles komfortable og af høj kvalitet.
Find din næste Anita amme bh eller sports bh her på webshoppen eller besøg en af vores butikker, hvor du kan gå på opdagelse i vores udvalg og få kyndig vejledning.