Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 >

Chantelle BH

Det franske undertøjsmærke Chantelle er garant for stil og komfort. De har i over 147 år skabt ekstravagant og moderigtigt lingeri til moderne kvinder. Her finder du eksklusive BH’er til modebevidste kvinder. BH’erne fra Chantelle er skabt med det formål, at bæreren skal føle sig godt tilpas, nyde følelsen af luksuriøst materiale mod sin hud, samtidig med at alt sidder som det skal i en smuk forening. Se vores smukke udvalg her.BH’er til forskellige kvinder

Chantelles BH’er er små kunstværker i sig selv. Æstetikken har en bærende rolle, når det kommer til disse BH’er, uanset om det skal være en BH med blonder og andre smukke detaljer, eller blot en almindelig hverdags-BH. På den måde kan man sige, at tøjet fra Chantelle både er indbegrebet af klassisk fransk lingeri og moderne undertøj. Den gennemførte høje kvalitet sikrer dig en BH, du med glæde vil tage på og nyde følelsen af det skønne materiale mod din hud. BH’en giver dig god støtte, uanset designet og hjælper dig til at føle dig godt tilpas dagen igennem. De mange forskellige typer og designs gør, at der i Chantelles sortiment er noget for alle med eller uden bøjle. Chantelles BH’er fås i størrelse A til G-skål, så der er rig mulighed for at finde den perfekte BH til netop dig.

Moderne, dog behageligt

Chantelle ønsker at udfordre den gængse opfattelse af moderigtigt undertøj, der er pænt i det æstetiske udtryk, men ikke nødvendigvis behageligt for barmen. Chantelles BH’er er skabt med det formål både at være smukke, støtte hvor de skal og samtidig være rare at iføre sig. Derfor er der også skabt mange forskellige typer af BH’er fra Chantelle, så der er forskellige muligheder at vælge imellem, alt efter kundens behov, situation og stil. Der er også flere flotte farver og mønstre i sortimentet, så uanset hvad du er til, er der en eller flere BH’er i dette sortiment til dig, når du rigtig skal forkæle dig selv.


BH’er til alle behov

Med Chantelles mangfoldige kollektion, er der snart sagt ikke den BH, vi ikke har – og naturligvis i mange forskellige størrelser og farve. Ønsker du for eksempel en selvsiddende BH uden stropper, fordi det passer bedst til dit øvrige outfit, kan du vælge den klassiske Essentiall BH uden stropper, så du kan style dit look uden at være generet af de synlige stropper, uden at du mister støtten fra BH’en.


Har du en mere fyldig barm, anbefaler vi serien Minimizer, der både støtter og gør at brystet bliver spændt ind, uden det føles ubehageligt. Vi er bekendt med mange storbarmede kvinders udfordring med for eksempel skjorter, der lige mangler en centimeter eller to for at kunne lukke over brystet – og her er Minimizeren oplagt for at få knapperne til at kunne mødes.


Ønsker du derimod at fremhæve din barm, kan vi anbefale serien Essentiall. Med en BH fra denne serie, bliver din barm løftet med en push-up effekt, og med farven golden beige synes BH’en næsten usynlig. Det er en af de mere populære serier, da effekt og farvevalg af disse styles er meget oppe i tiden.


Er du i den heldige situation, at du har brug for en amme-BH, har Chantelle også en løsning. BH’en Chantelle Pure Maternity, som vi fører hos Sofie Lingeri, er skabt til den ammende mor – den er blød og behagelig i designet, med justerbare stropper og uden bøjle for maksimal komfort. Derudover kan den nemt åbnes, så junior ikke skal vente for længe på at blive ammet.


Forkæl dig selv med en BH fra Chantelle

BH’er fra Chantelle er lavet efter alle kunstens regler, når det kommer til eksklusivt, moderne lingeri. I høj kvalitet, der kan mærkes, når du ifører dig en af deres BH’er. De flotte blonder, de smukke udskæringer og fine linjer giver et perfekt, eksklusivt udtryk og det hele går op i en højere enhed, når du mærker det behagelige materiale mod din krop. Bag designet og de mange detaljer gemmer sig en gennemtænkt løsning, når det kommer til BH’er og det er du ikke i tvivl om, når først du har den på.


Et eksempel på dette kan være en BH fra serien Magnifique Minimizer, hvor blonderne går uden på skålens flade, så de ikke ses gennem din bluse eller kjole. Et andet eksempel er Soft Stretch, hvis du foretrækker god komfort, som ikke umiddelbart kan ses med det blotte øje. Har kan du blandt andet vælge en top fra Chantelle med sømløse kanter, som er usynlige og flot til tætsiddende tøj. Slutteligt vil vi fremhæve Orangerie 3-Part, til dig der gerne vil have ekstra komfort. BH'en er velegnet til store barme, da skålen er inddelt i tre dele, der giver ekstra god støtte uden at stramme eller klemme din hud. Stadig er der ikke gået på kompromis med det ydre design, da flotte blonder omkranser skålen og giver et eksklusivt udtryk. Det beviser, at æstetik og komfort kan flyde let og elegant sammen, så du virkelig mærker en forskel fra dine øvrige BH’er, når du prøver en Chantelle BH. Så ønsker du at opgradere følelsen af eksklusivitet, også når det kommer til din undertøjsgarderobe, må du ikke snyde dig selv for at tage et kig på de fine kreationer fra Chantelle – du vil ikke blive skuffet.


Kontakt os gerne inden køb af din næste BH

Du finder vores Chantelle-kollektion både i vores fysiske butikker i Nordjylland, men også på nettet. Har du spørgsmål til vores Chantelle-kollektion eller andre af vores varer i sortimentet, er du meget velkommen til at kontakte os. Ud over en fantastisk BH finder du naturligvis også den tilhørende trusse, badetøj og andet lækkert til kroppen fra det fantastiske franske mærke. Vi har mere end 20 års erfaring, når det kommer til salg af lingeri og diverse tilbehør, og vi står klar til at hjælpe med kyndig vejledning.