Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 >

Damella Nattøj

Damella laver alt indenfor dameundertøj, nattøj, badekåber, morgenkåber, badetøj og fritidstøj og er dermed en af de største producenter i Nordeuropa.

Damella - natkjoler, hjemmedragte og morgenkåber


DAMELLA AB, Mullsjö, er en af de største producenter i Nordeuropa af dameundertøj, nattøj, badekåber og morgenkåber til mænd og kvinder samt strand- og fritidstøj. Kraftig ekspansion på hjemmemarkedet såvel som adskillige eksportmarkeder har været karakteristisk for virksomhedens udvikling siden 1937, da det første embryo af hvad der skulle blive DAMELLA AB blev født. En hengiven ambition om høj kvalitet kombineret med sober design, pålidelige leverancer og service har gjort DAMELLA AB til en af de førende virksomheder på markedet. Eksporten i dag er omkring 40% af produktionen.

Skru op for hyggen med et fritidssæt fra Damella Of Sweden


Findes der noget bedre efter en god og lang dag end at komme hjem og smide sig på sofaen i det blødeste og lækreste hyggetøj? Hos os finder du hygge beklædning i form af:

- Nattøj
- Futter
- Hjemmesæt
- Morgenkåber

V
i har skønne sæt at vælge mellem fra dette brand. Hjemmesættet fås blandt andet både i en flot mørkeblå farve og en dyb mørkerød farve. Tøjet er virkelig behageligt at have på, og så er det produceret i lækker bambuskvalitet. På en kold vinterdag gør dette hyggelige hjemmesæt sig virkelig godt. Hop i sættet og smid dig på sofaen under et tæppe, det er super behageligt at have på. Er du mere til hygge i en morgenkåbe, så har vi naturligvis også det. Damella Of Sweden har designet nogle virkelige bløde og lækre morgenkåber. Du kan både få dem i ensfarvet eller mønstret, så det er bare at vælge din favoritkåbe og så gøre dig klar til mega hygge. Har du brug for lidt ekstra varme til fødderne, så anbefaler vi at du kigger nærmere på vores fleecefutter. De fås i en lækker råhvid og er one-size.

Er du til et lækkert pyjamas sæt, så prøv lige at se nærmere på sættene fra Damella of Sweden. De har designet noget fint og feminint nattøj. Det er forskelligt fra person til person, hvad der føles rart at sove i. Du kan både få et sødt sæt bestående af en top og dertilhørende shorts, en flot natkjole eller en feminin natkjole med de fineste blonder. Hvis du har brug for gode råd, så kan du altid kontakte os på telefon eller komme forbi en af vores fysiske butikker, hvor vi står klar til at hjælpe dig med vores ekspertise.