Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 3 4 5 6 7 >

Decoy Strømper

Danske Decoy strømper er en klassiker, som de fleste kvinder kender. Strømper fra Decoy er kendt for den lækre kvalitet. Decoy strømper kommer i mange former, størrelser og farver. Hos Sofie Lingeri finder du et bredt og lækkert udvalg af strømper fra Decoy - ankelstrømper, footies, skønne hyggestrømper, strømpebukser og strømper i bambus. Gå på opdagelse her på siden og find alverdens skønne strømper, hjemmedragter og leggins fra danske Decoy.
< 1 2 3 4 5 6 7 >

Decoy strømpebukser


Strømpebukser fra Decoy kan fås i forskellige farver og styles. En strømpebuks er en stor del af ens outfit, så det er selvfølgelig også meget forståeligt, at vi gerne vil have nogle strømpebukser, der både er pæne og med et smart design samtidig med, de har en rigtig god holdbarhed.


Decoy strømpebukser findes også med smarte mønstre, som kan pifte ethvert outfit op. Brug dem sammen med hverdagskjolen på arbejde, eller dress dem op sammen med din fine kjole til en fest. Strømpebukser fra Decoy sikrer dig både høj kvalitet og god holdbarhed.


Find både nylonstrømper og regulære strømpebukser fra Decoy hos Sofie Lingeri. Nylonstrømpen er perfekt til de lidt lunere dage, eller når outfittet er for fint til, der er en strømpebuks under kjolen. Find både nylon strømpebukser og almindelige strømpebukser fra Decoy her på siden.Decoy strømper


Decoy er kendt for deres yderst behagelige strømper, hvor du er sikker på at have høj kvalitet med hjem, når du køber et par. Det mangfoldige varesortiment byder på alverdens strømper, og der er næsten ikke den strømpe, du ikke kan finde i sortimentet. Decoy laver strømper i flere forskellige kvaliteter, så du kan sikkert finde lige præcis dén strømpe, der passer til dig.


Find strømper fra Decoy i blandt andet uld, bomuld og mikrofiber. Her får du en kvalitetsstrømpe til den helt rigtige pris, hvor det er tydeligt, at Decoy har fingeren på pulsen, når der kommer til, hvad der er på mode. Hos Sofie Lingeri finder du et stort og alsidigt udvalg fra Decoy både her på webshoppen og i vores butikker i Nordjylland.


Decoy laver blandt andet en strømpe kaldet 'rulle-strømpen', som ikke har nogen fast kant, der kan lave mærker på benet. Der er også et bredt udvalg af dejlige hyggestrømper fra Decoy, ligesom du kan finde et udvalg af gamacher, tights, hjemmedragter og indershorts fra Decoy. Har du nogle spørgsmål til vores varer fra Decoy, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os, vi står klar med kyndig vejledning og hjælp.