Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 >

Empreinte BH

Vi hører ofte fra vores kunder med store barme, at de ærgrer sig over den ensformighed, der præger BH’er i de størrelser. Empreinte BH’er skiller sig ud ved at være meget eksklusive i deres look, samtidig med at de går fra C- til H-skål i størrelsen. Tag et kig på den smukke kollektion her.Empreinte-lingeri: Smuk, elegant og komfortabelt

Med en BH fra Empreinte får du ikke bare en BH, der er pæn at se på. BH’erne er skabt i luksus materialer og designet til at give maksimal komfort, samtidig med at barmen løftes og støttes. Franske Empreinte er kendt for deres couturestil, der med et strejf af parisisk design giver et sofistikeret look til kvinden, der ønsker at markere sig med stil.


Find de flotteste modeller i den størrelse og farve, der passer dig

Der er samtidigt taget højde for komforten, så det er ren nydelse at iføre sig lingeri fra Empreinte. Stropperne er smukt dekoreret med blonder og du finder altid de nyeste trends inden for farver og mønstre i deres kollektioner. Med deres upåklagelige pasform og komfort, får du en følelse af frihed og eksklusivitet i deres lingeri – det er et must, når smukt design og komfort skal gå hånd i hånd. Hold endelig øje med hjemmesiden, da vi ofte får nyt fra Empreinte. For det er BH’en til dig og alle de kvinder, der gerne vil føle sig selvsikre.