Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 >

Hanro

Hanro producerer nattøj og loungewear af høj kvalitet til kvinder og mænd og er verdens førende brand i sit segment. Virksomheden blev etableret i 1884 i den schweiziske by Liestal af Albert HANdschin og Carl ROnus og har siden stået for luksus, højeste kvalitet og tidløst design.


Ekstraordinært lingeri i klassiske og traditionelle design

Høj kvalitet og udførligt håndværk er hjørnestenene i mærket. Avanceret strikteknologi og eksklusive raffineringsprocesser gør naturlige fibre af høj kvalitet fremstillet af bomuld, silke, merinould og kashmir til luksusmaterialer. Hanro er kvalitet, du kan mærke på din hud. Gå på opdagelse i vores udvalg fra Hanro her på siden og læs mere om det fascinerende brand fra Schweiz, som er blandt de fremtidige trendsættere inden for lingeri, nederst på siden.


< 1 2 >

Hanro Underwear: Undertrøjer, underbukser og nattøj med det stilfulde og unikke look

HANRO produkterne bliver produceret i Europa. Størstedelen af materialerne stammer fra den interne produktion i Vorarlberg, og HANRO køber også yderligere materialer, som blonder, fra lokale østrigske leverandører. Montering finder sted på den interne fabrik i Portugal.


Kendt for at skabe en luksuriøs følelse for kvinder i mere end 100 år

Mærket Hanro så for første gang dagens lys helt tilbage i 1884, hvor brandet allerede dengang hurtigt blev kendt for deres kompromisløse tilgang til at skabe klassiske og traditionelle design. Som nogle af de fremtidige trendsættere producerede Hanro undertøj med det bedste naturlige fibre som for eksempel silke og bomuld ud fra en grundlæggende tanke om, at undertøj skulle være lige så komfortabelt som overtøj. For dengang Hanro startede sin forretning, havde meget undertøj en mere praktisk funktion. Derfor blev deres stil og tilgang også hurtigt bemærket på det internationale marked.


Pionerer inden for teknologi og stil

Hanro har lagt navn til mange af de innovative teknologier, som i dag bruges til at skabe noget af det mest komfortable undertøj, man kan forestille sig. De var blandt andet med til at opfinde nogle af de første sømløse design, som naturligvis også bød på et niveau af komfort, som man dengang ikke havde set magen til. Det er den samme luksuriøse følelse, der tilstræbes i dag, og det gør også et udpræget tidløst design, der repræsenterer noget ganske ekstraordinært lingeri, som foretrækkes af mange stilbevidste kvinder over hele verden.


Så selvom de fine styles fra Hanro kan siges at følge de seneste trends, er det fordi, de altid har fulgt deres egne veje ved at fremstille ekstraordinært lingeri i den minimalistiske og feminine stil, som mange af kollektionerne følger hos andre store brands. Her fortjener de schweiziske pionerer dog stor anerkendelse for at være blandt de første til at sætte en tyk streg under, at det simple godt kan kombineres med tøj i en ekstremt høj kvalitet.


Gå på opdagelse i Hanros stilfulde univers hos Sofie Lingeri

I vores webshop finder du et bredt udvalg af forskelligt tøj fra Hanro. Det gælder naturligvis det lækre undertøj med de sarte franske blonder og serien Satin Deluxe, hvor de håndsyede satinkanter giver mærket det udtryk, som har skabt stor anerkendelse over det meste af verden. Du finder også et bredt udvalg af det nattøj, som mærket også er kendt for. Her får du noget af det bedste, man kan få, hvis man ønsker sig komfortable nætter med stil. Så tag og se dig omkring og vælg det, du mangler fra de klassiske styles, som let kan kombineres med mange andre genstande i din garderobe.