Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 3 >

Hanro-undertøj

Gå på opdagelse i Hanros eksklusive univers af kvalitetsundertøj til enhver kvinde.Føl dig godt tilpas med undertøj fra Hanro

At investere i godt undertøj er at investere i dit eget velvære. Siden 1884 har undertøjsproducenten Hanro været med til at levere komfort og kvalitet, når det kommer til undertøj. Den høje kvalitet af produktet og de klassiske designs, der kendetegner Hanro, skaber en vare, som giver dig en behagelig oplevelse af at bære deres undertøj.

Høj kvalitet af undertøj og loungewear

Med materialer som bomuld, silke, merinould og kashmir, er du sikret et produkt i højeste kvalitet, der både er komfortabelt og hjælper dig med at holde varmen i de kolde vinterdage. Hanros undertøj er produceret efter høje standarder og med brug af avanceret strikteknologi og eksklusive raffineringsprocesser, der gør det til en unik oplevelse at bære netop deres undertøj. Hanro er kvalitet, du kan mærke på din hud, og med deres kollektion af undertøj til kvinder giver du dig selv de bedste forudsætninger for at føle dig godt tilpas ved at iklæde dig undertøj fra Hanro og have det i din garderobe.


Din personlige stil

Hanro blev i sin tid kendt for at gøre undertøj, nattøj, almindeligt tøj og tanktoppe mv. til noget mere komfortabelt end praktisk. Denne tilgang er stadig kendetegnende for mærket og er med til at gøre Hanros udvalg bredt. Alle skal have mulighed for at finde det helt rigtige match med den luksuriøse følelse, når det kommer til undertøj og lingeri. Er du til sømløst design? Brede eller smalle stropper? Tag et kig i det store udvalg og lad dig inspirere.


Har du spørgsmål om mærket og hvilke produkter, der passer dig bedst, er vi klar til at give dig hjælp – med over 20 års erfaring i branchen, er det vores glæde at guide vores kunder til det bedste valg for dem, når det kommer til trusser og underbukser mv. med den bedste balance mellem stil og komfort.