Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 >

JBS Natkjoler

JBS blev stiftet af Jens Berg Sørensen i 1939 og er et dansk firma. Han mente, " det du har på allerinderst, skal passe til din stil, og være rart at have på". Pasform, individualitet og kvalitet, det du får hos JBS. Designed To Relax er nye serier fra JBS, der også er begyndt, at producerer undertøj til kvinder. En serie, der skal være lækker og behageligt at have på, som de selv sige, "fravær af alt, der kan forstyrre". Labels på tøjer er svejset fast, så der ikke er syninger der kradser. Designet er også helt uden forstyrrende elementer. Alt er lavet med fokus på optimal komfort, så du kan koble af og hygge dig. Læs mere om JBS nederst på siden.

JBS undertøj til kvinder

Hos Sofie Lingeri fører vi, JBS-bambus. En serie der fås i toppe, i flere modeller, trusser i mange styles, i grå og sort, sokker og strømpebukser, og home Wear. Et unikt materiale, en blanding af bambusviskose, økologisk bomuld og elastan. Elastan giver det perfekte stræk, bomuldsfibre giver en længere holdbarhed. Mens bambusviskosen giver den perfekte blødhed, er antibakteriel og virker temperaturregulerende. Et virkelig nyskabende produkt fra JBS, som du vil elske til fornuftige penge.
JBS-undertøjs serie i økologisk bomuld er helt fri for pesticider. Kvaliteter er lavet af langstablede bomuldsfibre, som gør at dit undertøj har en lang levetid. Denne skønne kvalitet kan du også få i forskellige toppe, mange trussemodeller i hvid eller sort og selvfølgelig også i lækre strømpebukser.

JBS bambus underbukser, toppe og nattøj

Den sidste nye serie fra JBS, er den lækre økologiske uld. Et mix af uld, bambus og silke. Ulden der varmer, blandet med silke og bambus, virker ekstremt blødt uden at det kradser. Her får du virkelig luksus.
Denne nyhed fra JBS kan du få i toppe i tynd eller bred strop, bluser, flere modeller i trusser, knæstrømper og strømpebukser, og gamacher, i farverne grå og sort.
Uanset hvad du måtte vælge fra JBS, så mener vi hos Sofie Lingeri, at her har JBS ramt plet. Sikke nogle lækre nyheder, vi er vilde med det.