Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 >

Passionata Bh'er

Passionata er et anerkendt mærke, som er kendetegnet ved lækkert lingeri. Selvom mærkets historie efterhånden strækker sig nogle årtier tilbage, er meget Passionata-undertøj designet efter moderne tilgange, hvor klassiske blonder blandet kombineres med transparente materialer og god pasform. Det resulterer i noget virkeligt lækkert lingeri, som hører til i garderoben hos enhver kvinde, der lever livet fuldt ud. For stilen tager udgangspunkt i et feminint univers, som består af forførende og sensuelle kollektioner af bh'er, trusser og badetøj m.m. – alt sammen med et sexet udtryk.


Gå på opdagelse i vores udvalg af lækkert Passionata lingeri her på siden, hvor du finder forskellige bh'er og trusser med blonder i smarte mønstre og farver.

Lidt om kollektionerne fra Passionata

Passionata blev etableret i 1988 under franske Chantelle, som har designet fransk lingeri de sidste 150 år. Derfor har Passionata lige fra begyndelsen haft sit helt eget udtryk i stil, snit og mønstre – men med en umiskendeligt god pasform og kvalitet i alle bh'er og trusser mv. Her får du således et godt produkt fra Passionata, hvis du bare gerne vil have noget skønt lingeri til at fremhæve din kvindelighed på bedst mulig vis, når det gerne må være lidt ud over det sædvanlige. Og det er netop, hvad du kan forvente af et af de bløde produkter fra Passionata.


Find dit produkt fra Passionata her på siden til en god pris og vælg det, der afspejler din personlighed. Vi sender din vare med hurtig levering, så du snart kan komme til at nyde alt det gode, som Passionata står for; en fejring af de kvindelige former, som gennem sin stil og kvalitet giver en markant følelse af frihed og komfort, som du vil komme til at elske.