Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 >

PrimaDonna - Nytænkende designs med den perfekte pasform


PrimaDonna blev grundlagt i 1865 og har i over 100 år fejret de kvindelige kurver med lingeri af højeste kvalitet. PrimaDonna er et belgisk lingerimærke og bliver produceret af firmaet Van De Velde.Designerne hos PrimaDonna formår med mange års ekspertise og knowhow at skabe moderigtigt, overdådigt og raffineret lingeri. PrimaDonna har lingeri, der strækker sig fra B-skål op til J-skål i mange forskellige stilarter. Deres kvalitet er af højeste klasse, og alt ved deres BH'er er gennemarbejdet ned til mindste detalje. Læs mere om PrimaDonna nederst på siden.


Klæd dig i lækkert undertøj fra PrimaDonna

Lingeri kommer altid i mange variationer. Der findes et væld af forskellige modeller, farver og valg af materialer, og uanset hvad så har PrimaDonna forsøgt at imødekomme de mange ønsker, der kan være til lingeri.


For hos PrimaDonna er undertøj ikke bare undertøj. Det er meget forskelligt, hvad den enkelte kvinde har af ønsker til sit undertøj. Én ting, der helt sikkert er fælles for langt de fleste kvinder, er, at det skal være komfortabelt og lækkert at have på. Der findes bare ikke noget værre end at have en BH på, som ikke sidder godt på en, eller som er for lille.


PrimaDonna tager højde for komforten og har skabt et brand, som er kendt for kvalitet og komfort – også for kvinder med stor barm. Selvom undertøj er noget, langt de fleste bærer hver dag, så må det gerne være rart at have på og samtidig se pænt ud. Med undertøjet fra PrimaDonna indfries alle ønsker.


Feminint lingeri fra PrimaDonna

Lingeri er noget af det mest personlige og private. Der findes forskellige behov og ønsker til lige netop denne beklædningsdel. Mange kvinder kan dog godt lide at klæde sig i feminint lingeri. Lingeri kan både være til dig selv og din partner, så forkæl både dig selv og din bedre halvdel med lækkert lingeri fra PrimaDonna.


Lingeri fra PrimaDonna er helt vidunderligt smukt at se på. Deres BH'er er designet med de fineste blonder, mønstre og farver. Det feminine design er med til at gøre deres BH'er, trusser og bodystockings efterspurgt, og vi ved af erfaring, at PrimaDonna stadig er med i superligaen inden for lingeri.


PrimaDonna BH med en fantastisk pasform og komfort

Hvis du ligesom så mange andre kvinder elsker at klæde dig i smukt undertøj, så er de mange lækre, smukke og detaljerige BH'er og trusser lige noget for dig. PrimaDonna har formået at forene komfort og design, og derfor får du både BH'er og trusser, som er magelige at have på, og som samtidig også er pænt at kigge på.


Komfort er en af de vigtigste faktorer for PrimaDonna, og de designer lækkert lingeri til alle kvinder med forskellige former og størrelser. Det gælder selv storbarmede kvinder, som oftest kan have svært ved at finde en behagelig BH.


Men sådan er det ikke hos PrimaDonna. Uanset størrelsen på din barm er det muligt at købe en virkelig fin og komfortabel BH, der vil sidde godt og behageligt på dig. Det er nu slut med at gå rundt dagen lang og være irritabel over valget af din BH.


Blonde BH'er fra PrimaDonna

Hos Sofie Lingeri finder du et stort udvalg af blonde BH'er fra PrimaDonna. Blonde BH'erne fra dette brand er den rene luksus, så forkæl dig selv med en lækker BH, der samtidig er bekvem at have på. Du finder vores blonde BH'er i de lækreste farver.


Vælg den klassiske røde farve og imponer din partner, eller vær en smule vovet og vælg en af de mere farverige BH'er. Uanset hvad, så skal du nok se helt forblændende ud i lingeriet fra PrimaDonna. Er du klar til at erobre verdenen? Klæd dig i en pæn blonde BH, mærk selvtilliden stige og gå ud af døren med rank ryg. Det bedste af det hele er, at du også kan få matchende trusser til. Find dit næste sæt undertøj fra PrimaDonna og mærk komforten og velværet stige.


Stilrent eller farverigt, du vælger selv din næste BH

Hos os finder du et væld af forskelligt lingeri. Er du til lækre farver og smukke blonder, så bør du helt sikkert se lidt nærmere på undertøjet fra PrimaDonna. Udover at du her får noget virkelig lækkert undertøj til kvinder med stor barm, så er det også muligt uanset din størrelse at finde en BH, som bare sidder godt på dig.


PrimaDonna ønsker hele tiden at designe det lækreste og mest overdådige lingeri og producere undertøj, der løfter livskvaliteten markant. Det store udvalg gør, at du nemt kan finde et klassisk og stilrent udtryk. Er du mere den farverige type, så har PrimaDonna også designet et stort udvalg af lingeri i lækre farver. Udover at de designer lingeri i flotte farver, så finder du også undertøj med fint og feminint print på.


Mix og match dine trusser og BH'er med perfekt pasform fra PrimaDonna

Er du blevet forelsket i mere end én farve, så vælger du da bare nogle forskellige design og mixer det i vores udvalg af PrimaDonna-undertøj. At gå i fantastisk lingeri behøver bestemt ikke at være kedeligt. Der må gerne være knald på farverne, og det behøver ikke være den samme farve på BH'en og trussen. Her findes der ingen regler, så slå dig løs og vælg lige præcis det undertøj, som du har forelsket dig i. Har du nogle spørgsmål til vores undertøj, så er du altid velkommen til at kontakte os.


Klæd dig i den smukkeste bodystocking med feminine former fra PrimaDonna

Drømmer du om at klæde dig i smukt lingeri? Bodystockingen fra PrimaDonna kan både bruges under dit hverdags- og fest look. Bodystockingen er et stykke lingeri, som forbindes med noget feminint og forførende. Bodystockingen fra PrimaDonna er både smuk og komfortabel. Det smukke ydre afspejler sig ved, at den er designet med de fineste detaljer rundt omkring på bodystockingen.


En magisk følelse til en fyldig barm

Den er tilmed designet i det lækreste materiale med en blondekant henover maven, hvilke giver et ekstra feminint og forførende touch. PrimaDonna har valgt at denne bodystocking kan fås til lidt større størrelser, hvilket gør at den fås fra størrelse 80C til 95F. Hermed favner de deres vision om, at komfortabelt lingeri skal være for og til alle kvinder – selv dem med en lidt tungere barm.


PrimaDonna bikini

Hvis du er på udkig efter en ny bikini, så kan det være at du har forelsket dig i en af PrimaDonnas smukke bikinier eller badedragter. Badetøjet fra PrimaDonna er designet ud fra idéen om, at du kan mixe og matche underdelen med overdelen. Det betyder altså, at du til hver en tid kan blande forskellige designs og modeller. Du får et stykke badetøj af udsøgte materialer i høj kvalitet, og hvor designet vil imponere de andre badende, uanset om du tager en tur på stranden eller placerer dig ved poolen.


Kontakt os, hvis du har brug for hjælp til at finde en BH eller andet fra PrimaDonna i den perfekte pasform

Find din næste bikini eller badedragt hos Sofie Lingeri. Vi har alle størrelser og står altid klar med råd og vejledning til valget af din næste bikini eller badedragt fra PrimaDonna. For med PrimaDonna går du aldrig på kompromis med hverken kvalitet, optimal støtte eller komfort.