Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 3 4 5 6 >

Schiesser

Her finder du blandt andet skønt bomuldsundertøj og nattøj i høj kvalitet fra schweiziske Schiesser, som har mere end 140 års virksomhedshistorie bag sig. Schiesser blev grundlagt i 1875 af Jacques Schiesser i byen Radolfzell ved Bodensøen. Schiesser er et velrenommeret undertøjsbrand, der er kendt for deres førsteklasses håndværk og deres mangeårige ekspertise.

Firmaet lægger stor vægt på deres produkters levetid, så selv efter lang tids brug, mister det hverken farve eller form. Læs mere om Schiesser nederst på siden.
< 1 2 3 4 5 6 >

Schiesser undertøj, toppe og strømper i skønne materialer


Det Schweiziske kvalitetsbrand, Schiesser, har adskillige års erfaring med undertøj, nattøj, strømper og meget mere. Her finder du et brand, som har over hundrede års erfaring, hvor de hele tiden, gør deres bedste for at imødekomme kundernes behov og forespørgsler.

Schiesser bomuld er en kombination af 95% bomuld og 5% elastan, som sikrer, at det føles blødt på huden og gør enhver bevægelse ukompliceret. Kendetegnet for Schiessers materialer er deres udsøgte kvalitet.

Hos Sofie Lingeri forhandler vi et bredt udvalg af undertøj, toppe og strømper fra Schiesser. Her er du sikret høj kvalitet og gode produkter. Vi har et bredt udvalg fra Schiesser både i vores butikker og på vores webshop.
Du finder skønt og komfortabelt undertøj hos Sofie Lingeri - der er blandt andet trusser i bomuld i både midi, string og shorts - alle sammen i skøn kvalitet og med høj komfort. Schiesser er originale og stiler efter at give os, forbrugerne, de lækreste produkter - det er jo trods alt det tøj, vi har allertættest på os.

Schiesser nattøj - natkjoler, natbluser, natbukser


Hos Sofie Lingeri fører vi også Schiesser nattøj, klassisk nattøj i modeller og design, som er brugbare år efter år. Natskjorter i korte eller lange ærmer. I str. 36 – 54. Pyjamas med korte eller lange ærmer.

Mix og Relax er en hel serie, hvor du selv kan sætte dit nye nattøj sammen i de modeller, du ønsker. Shorts eller lang buks, eller lige netop den top du ønsker, i lige den farve, der klæder dig bedst. Der er et bredt udvalg af nattøj fra Schiesser hos Sofie Lingeri - find det i vores butikker og på vores webshop.

Kvalitet og komfort er nogle af nøgleordene, når vi snakker om Schiesser dame nattøj. Du finder nattøj i form af både nattrøjer med korte ærmer, nattrøjer med lange ærmer samt natkjoler med lange eller korte ærmer fra Schiesser.
Kvalitets undertøj og nattøj fra Schiesser er noget, der har været længe. Det er ikke nyt, men de er altid nytænkende - kvalitet og komfort skal være i top, og det er noget, de hele tiden arbejder på, at få til at gå op i en højere enhed. Fordi de kontinuerligt arbejder på at lave det bedste af det bedste, kan du altid være sikker på at få lækre produkter fra Schiesser.