Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 >

Triumph-nattøj

Med et sæt Triumph-nattøj er du garanteret stil og komfort. I det store sortiment finder du alt fra pyjamassæt til loungewear. Der er lagt op til den helt store selvforkælelse og afslapning, når du ifører dig et sæt Triumph nattøj. Det store udvalg af forskellige styles med mange farver, design og materialer giver dig rig mulighed for at finde det sæt, der giver dig de bedste forudsætninger for komfortabel hygge og søvn.


< 1 2 >

Triumph har nattøj til alle typer

Er du til pyjamas i bomuld, en natkjole i satin eller et lækkert loungesæt i velour? Uanset din stil, er der i Triumphs nattøjssortiment noget for dig. Fælles for alle vores produkter er at kvalitet og komfort er i fokus. Gå på opdagelse i vores spændende udvalg af Triumph-nattøj, som vi har på lager, og bliv inspireret til hvilke elementer og sets din perfekte “afslapningsgarderobe” skal indeholde fra Triumph. Efter en lang dag på kontoret, eller en kold dag på legepladsen med ungerne, vil din krop elske at blive pakket ind i behageligt tøj fra Triumph. Når huden mærker det bløde stof, vil du automatisk slappe af og din hud vil takke dig for at vise hele kroppen, at nu er det tid til afslapning og ro.


Godt nattøj kan hjælpe din søvn

Vidste du, at du med det rette nattøj kan forbedre kvaliteten af din søvn? Det er først og fremmest vigtigt at du føler dig godt tilpas i dit nattøj, så du ikke irriteres i løbet af natten af tøj, der strammer eller sidder forkert. Dernæst bør du fokusere på temperaturen. Er du typen, der fryser om natten, kan en pyjamas hjælpe dig med at holde varmen og derved hjælpe dig med at sove bedre. Har du det derimod varmt om natten, kan en natkjole med god svedabsorbering være en stor hjælp. Når du køber nattøj fra Triumph, er det ikke kun din garderobe, du investerer i. Du kan forbedre din søvn og dermed din livskvalitet med det rette nattøj. Et gammelt udtryk lyder, “klæder skaber folk” og det er i høj grad sandt, når det kommer til nattøj. For køber du nattøj, der er enten for varmt eller køligt, vil det påvirke din søvn negativt og dermed også dit generelle overskud.


Invester i din søvn med nattøj fra Triumph

Nattøj fra Triumph er først og fremmest behageligt nattøj. Om du skal tilbringe aftenen på sofaen med serier eller skal direkte i seng, giver nattøj fra Triumph de bedste forudsætninger for at komme ned i gear og få dit velbehag bragt helt i top. Nattøjet er designet til at sidde løst og har et minimalt antal af syninger, og dermed undgår du tøj, der strammer eller hæmmer din bevægelse i løbet af natten. Vælger du eksempelvis en Triumph pyjamas i 100 % økologisk bomuld, skal du ikke bekymre dig om nattesved, da bomulden absorberer sveden og hjælper dig til at vedligeholde en normal kropstemperatur natten igennem, så din søvn bliver optimal.


Er du mere til følelsen af silke mod din hud, er serien Silky Sensuality noget for dig. Denne serie indeholder alt fra enkelte toppe til natkjoler og pyjamassæt, der alle er lavet i det blødeste materiale, så du giver din søvn og afslapning et eksklusivt løft. Vi har også de mere klassiske natkjoler, der minder om en oversize T-shirt i lækre farver med og uden print. Det vigtigste er at vores kunder finder deres egen stil når det kommer til nattøj, så deres søvn bliver så god som muligt – og med det store udvalg fra Triumph, er det tæt på umuligt ikke at finde det perfekte match, når det kommer til nattøj til netop dig.


Kontakt os for at høre mere inden dit køb af Triumph-nattøj

Er du i tvivl om hvilken type nattøj, der er bedst til dig, er vi klar til at hjælpe. Med mere end 20 års erfaring inden for lingeri og nattøj, er vi på forkant med de nyeste trends, men har også øje for hvad der er væsentligt for vores kunder, når de skal vælge nattøj fra vores sortiment. Skulle du have øvrige spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte os på te 51 62 08 22 eller sende os en mail på support@sofielingeri.dk. Du kan også besøge vores fysiske butikker enten i Thisted eller på Nykøbing Mors. Vi ser frem til at høre fra dig og glæder os til at hjælpe dig med at finde det perfekte nattøj til dig.