Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 3 4 5 >

Bikini overdele


Bikinioverdele fra kendte mærker


Er du på udkig efter en ny bikini top? Her på siden finder du et bredt udvalg af smukke bikini overdele fra flere populære mærker, hvor kvalitet og komfort er i højsædet. Leder du efter en hvid bikini? Eller måske en sort bikini overdel? Tag et kig her på siden, og gå på opdagelse i vores mange smukke bikini toppe fra kendte mærker som for eksempel Calvin Klein, Prima Donna, Missya, Tommy Hilfiger, Triumph og mange andre.

Bikini top fra populære designerbrands til pæne bikini sæt


Når du skal have dig et nyt bikini sæt er der lidt ting, der er værd at overveje. Hvordan skal skålen se ud? Skal der være bøjle i bikinitoppen? Og når det kommer til farver, er der et helt hav at vælge imellem. Vi har også forskellige bikinier, hvis du søger en bikini top til en stor barm. Gå på opdagelse i de forskellige brands, vi har bikinitoppe fra, og find den bikinitop, der vil passe bedst til din barm, og som kan give en god støtte og komfort.
Hos Sofie Lingeri kan du for eksempel finde en bikini med bøjle og uden fyld. Du kan også finde bikini toppe uden bøjle og med fyld.

Mulighederne er altså mange, og der er rig mulighed for at finde en bikinitop fra et lækkert brand, som du vil blive rigtig glad for.
Find smarte bikinitoppe hos Sofie Lingeri. Du finder bikinioverdele i forskellige styles - se blandt andet bandeau bikini toppe, balconette, full cup, triangle, bikini med bindebånd og mange andre flotte bikinitoppe.


Bikini overdel i forskellige modeller, design og alverdens farver


Sofie Lingeri har mange forskellige bikinitoppe på hylderne og bøjlerne. Der er altså lidt til enhver og noget at vælge imellem. Er du på udkig efter en bikinitop med fyld? Eller måske vil du hellere have en bikinitop uden fyld. Hos Sofie lingeri finder du bikinitoppe med og uden indlæg.
Du kan også finde en bikinitop med push up fra forskellige kendte brands. Om der skal være push up i bikini toppen eller ej, så er der rig mulighed for at finde en bikinioverdel, som vil være perfekt til de mange timer i poolen og de lækre, solrige sommerdage.

Find din nye bikini top hos Sofie Lingeri. Vi står klar i vores butikker til at hjælpe dig med råd og vejledning, når du er på jagt efter en ny bikini top. Du kan også gå på opdagelse her i vores webshop, hvor du kan se hele udvalget af flotte bikinioverdele fra kendte kvalitetrsbrands.