Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.

Trusser

Trusser til kvinder


En trusse er ikke bare en trusse. Der er flere ting, der overvejes, når vi kvinder køber trusser. Hvilken type skal det være? Skal de være en bestemt farve? Måske skal det være trusser fra et bestemt brand? Her på siden får du et overblik over de mange forskellige trusser fra flere lækre kvalitets brands, vi har hos Sofie Lingeri. Gå på opdagelse her på siden eller kig forbi en af vores butikker, hvis du er på udkig efter nogle nye, lækre trusser.

Underbukser til kvinder


Underbukser til kvinder kommer i mange forskellige former og farver fra flere skønne brands. Hos Sofie Lingeri går i op i kvalitet og komfort - og det skal gå hånd i hånd. Det afspejles i de brands, vi har valgt at forhandle på webshoppen og i vores butikker.
Her finder du trusser til kvinder fra flere kvalitets brands, der alle sammen har det tilfælles, at de designer lækre underbukser til kvinder, hvor der er tænkt over den mindste detalje, og hvor komfort og kvalitet er i topklasse.
Her på siden finder du trusser i flere forskellige størrelser - alt lige fra XS til XXL og 34 til 90. Er du i tvivl om hvilken trusse, der er den rigtige for dig? Kig endelig forbi en af vores butikker - her står vi klar til at hjælpe dig med at finde de rigtige størrelser og den pasform, du føler dig allermest komfortabel i.

G streng, hipster, maxi og mange andre


Er du på udkig efter en g streng eller måske hipster trusser eller blonde trusser? Her finder du det hele. Vi har et bredt udvalg fra flere skønne brands, hvor du finder alt lige fra g streng og hipster til pants, maxi og tai trusser.
Øverst på siden kan du bruge filtreringsfunktionen til at søge efter lige præcis den slags trusser, du er på udkig efter. Her kan du også sorter efter farver og specifikke mærker, som du godt kunne tænke dig at se kvindetrusser fra.
Alt efter hvilken slags trusse, du føler dig mest komfortabel i, så kan du finde dem her. Måske har du allerede fundet den type trusse, der er en vinder for dig. Eller måske trænger du til at prøve en ny type trusser. Her på siden kan du se hele udvalget af lækre trusser, som du finder på webshoppen og i vores butikker.

Find trusser til kvinder fra skønne brands


Mange populære brands laver flotte undertøjssæt, hvor der bliver designet forskellige typer trusser. Du kan finde de forskellige brands under fanen 'Mærker' øverst på siden. Her kan du gå på opdagelse i de forskellige styles.
Hvis det er en hofteholder, du er på udkig efter, så finder du den her på siden. Du finder alt fra bomuldstrusser og blonde trusser til hipster trusser og g streng samt meget, meget mere. Gå på opdagelse i de mange lækre styles fra kvalitets brands.
Er der noget du er i tvivl om? Tøv endelig ikke med at tage kontakt til os på telefon eller mail. Du er også altid velkommen til at kigge forbi en af vores butikker, hvor vi står klar til at hjælpe dig.