Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 >

Calida Uldundertøj

Calida er et schweizisk mærke, der er kendt for at producere lækkert undertøj og nattøj i høj kvalitet, som mange kvinder holder af. Det feminine og elegante look er et af de gennemgående kendetegn, ligesom det store fokus på bæredygtigt undertøj også tiltaler den kvalitetsbevidste og ansvarlige tøjforbruger. Calida er på den måde en prominent figur i modebranchen indenfor lingeri – og når man ser på deres undertøj til kvinder, er det også ganske tydeligt hvorfor.


Find alle styles fra Calida her hos os

Find Calida-undertøj i den lækreste bomuldskvalitet, samt deres skønne uld- og silkeserie her hos Sofie Lingeri, hvor vi altid har lækkert lingeri og klassisk undertøj på lager til alle kvalitetsbevidste kvinder.Calida – undertøj med den perfekte pasform

Ud over at undertøj fra Calida fremstilles i høj kvalitet, bæredygtig produktion og et design, der er tiltalende for de fleste danske kvinder, prioriterer de gode designere fra Calida også perfekt pasform i alt tøj, som bærer det traditionsrige mærke fra Schweiz. Det er noget af det, der har karakteriseret brandet helt fra begyndelsen, som går tilbage til 1941. Faktisk var Calida nogle af de første til at sætte fokus på at bruge naturlige materialer uden farlige substanser – og derfor har de en høj stjerne hos mange forbrugere, da de har været med til at bane vejen for både nutidens og fremtidens produktion af undertøj til kvinder, som føles behageligt og er skabt med omtanke.


Undertøj til kvinder i lækre kvalitetsmaterialer

De naturlige materialer, som undertøj fra Calida bliver produceret af, er lækre kvalitetsmaterialer såsom uld og silke. Calida garanterer derfor en fantastisk fornemmelse, når du køber undertøj fra dem. For alt tøj er åndbart, lækkert og giver en skøn følelse af frihed og komfort, der er som skabt til undertøj. Calida repræsenterer ved første øjekast et klassisk design indenfor undertøj, men det er de små lækre detaljer, der er med til at skabe et unikt design gennem subtile elementer, som er helt fantastiske.


Calida-undertøj kan bruges af alle kvinder med sans for kvalitet og design

Den tidløse og klassiske stil, der kendetegner Calidas produkter, gør, at alle produkterne kan bruges af kvinder i alle aldre. Samtidig er den stilmæssige retning også et resultat af, at Calida har fokus på, at deres items skal kunne være anvendeligt selv efter lang tid. Derfor består deres populære kollektioner også af undertøj med klassisk design, som bare sidder godt og ser godt ud på enhver kvinde. Inden for Calida-undertøj findes der dog variationer, som giver dig mulighed for at vælge mellem feminine basisvarer og lidt mere sofistikerede design med kant og identitet. Fælles for alle varerne er dog, at du altid kan forvente undertøj i de lækreste kvalitetsmaterialer, når du køber lingeri fra Calida.


Køb undertøj fra Calida, der passer perfekt til dig, hos Sofie Lingeri

Alle de værdier, som findes i kollektionerne af Calida-undertøj, er værdier, som vi også sætter pris på hos Sofie Lingeri. Værdier, som har gjort Calida til et velanset brand. For her mener vi, at undertøj skal være intet mindre end fantastisk at have på og se godt ud. Det er undertøj, der giver feminin styrke og en behagelig følelse, som du kan tage med dig hele dagen.


Oplev det elegante undertøj fra Calida på egen krop

Du kan naturligvis gå på opdagelse i mange af de forskellige styles fra det schweiziske brand her på webshoppen – og du er naturligvis også velkommen til at prøve såvel kvalitet som følelse i vores fysiske butikker, hvis du også ønsker dig den personlige service, som vi hos Sofie Lingeri er kendt for. Køber du Calida-undertøj hos os på nettet, og sidder undertøjet ikke, som det skal, kan du naturligvis nemt få det byttet til en model, der passer perfekt. Du er også meget velkommen til at kontakte os på telefon inden for vores åbningstider, hvis du kunne tænke dig at høre mere om pasformerne i de enkelte modeller af Calida-undertøj, inden du bestiller – vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde frem til det bedste undertøj, nattøj og lingeri, du kan forestille dig. Og husk, at vi sender med fri fragt inden for 1-3 arbejdsdage, hvis du bestiller dine varer fra Calida her på vores webshop.