Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 >

Calvin Klein Trusser

Calvin Klein-undertøj til kvinder

Calvin Klein undertøj og underbukser er noget, de fleste af os kender til. Vi kender kvaliteten i bh'erne og i undertøjet fra det kendte brand. CK designer undertøj til både kvinder og mænd, og du finder et bredt udvalg af Calvin Klein trusser, lingeri, bh'er, nattøj og meget meget mere til kvinder hos Sofie Lingeri.


< 1 2 3 4 5 6 7 8 >

Historien bag amerikanske Calvin Klein

Det kendte mærke åbnede sit eget firma i New York tilbage i år 1968. Det efterhånden verdenskendte brand gjorde underbukser til andet end noget, man bare havde på under sine bukser. I starten var mærket mest tiltænkt mænd, men man må sige, at kvinderne er kommet rigtig godt med siden. Designet på undertøjet er enkelt og stilrent, og der er arbejdet med de mindste detaljer i de forskellige styles. Hos Sofie Lingeri fører vi blandt andet den populære "Modern cotton" serie fra kvalitetsbrandet.


Klassisk og stilrent look

Hos Sofie Lingeri finder du toppe med eller uden for og bh'er i den blødeste bomuld, som kører helt fra A- til en E-skål. Vi har selvfølgelig også de super kendte trusser fra Calvin Klein i mange modeller. En serie som er kendt for den brede elastik i kanten af produkterne, hvor der er det flotteste logo på, som vi alle kender. Trusserne fås fra XS til XL i grå, hvid og sort. Dette er bare én af de meget kendte serier fra mærket, som de unge bare må eje, og som er et sikkert hit, hvis du skal give en gave.Nattøj, lingeri og badetøj fra Calvin Klein

Siden starten af 1982 har brandet konsekvent tilbudt avanceret design, innovative stoffer og enestående pasform og kvalitet i deres undertøj. Hvem har ikke set deres ikoniske reklamekampagner, med de flotteste modeller iført den nyeste mode inden for T-shirts, dametøj, jeans, bikinier, badedragter og natkjoler mv. Brandet producerer et hav af produkter, og succesen skyldes evnen til at kombinere innovativt design med den lækre følelse, det giver, at have tøjet i de lækre materialer på.


Hos Sofie Lingeri fører vi også nattøj, strømper, lingeri, kåber og badetøj fra det kendte brand – du finder det hele her i webshoppen, og når du besøger en af vores butikker i Nordjylland. Her er kvaliteten, vi kender fra undertøj, gennemgående i de mange andre styles, som mærket har designet – og det er alt fra badetøj til nattøj og homewear.


Innovativt design med trendy og rene linjer

Calvin Klein-nattøj er super fint med de flotteste logoer i de blødeste og mest komfortable kvaliteter. Det kan også bruges til afslapningstøj eller til ren hygge i sofaen. Den klassiske stil gør, at der er en stor målgruppe på Calvin Kleins Home Wear - super klassisk og alligevel så fornyet. Hos Sofie Lingeri er vi vilde med push-up bh'er fra CK. De har en pasform, der gør, at barmen sidder perfekt. Push-up BH'erne fra det kendte brand er også gode til de mindre barme. Det kvalitetsbevidste brand har dog udvidet deres skålstørrelser og er begyndt at gå helt op til E-skål i deres bh'er. Du finder derfor mange forskellige størrelser at vælge mellem, når du er på jagt efter en lækker BH fra det kendte brand.


Gå på opdagelse i det brede sortiment af urbant lingeri fra Calvin Klein

Trusser fra Calvin Klein er nok de mest kendte. I butikkerne og på webshoppen finder du et meget stort udvalg i string-, tai- og hipster-trusser i alle prisklasser. trusser fra det lækre kvalitetsbrand går man ikke galt i byen med. De er yderst komfortable, og de forskellige modeller gør det muligt for dig at finde lige præcis de Calvin Klein underbukser, du kommer til at have det allermest komfortabelt i.