Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 >

Empreinte-bikini

Med en bikini fra Empreinte får du ikke kun maksimal komfort og støtte. Det franske mærke udmærker sig ved at være eksklusivt, sofistikeret og elegant. Tag et kig på de lækre styles i sæsonens farver her.Klassisk bikini i lækkert design

Det franske lingeri-brand Empreinte er kendt for at lave lingeri i høj kvalitet, luksuriøse materialer og med et sofistikeret look. Samme høje kvalitet gør sig gældende for deres badetøjskollektion, hvor der også er fokus på luksuriøs komfort, også til kvinder med store barme. De laver både bikinier og badedragter og med et lækkert udvalg, er der noget for alle.


Køb Empreinte-bikinier i smukke farver og mange størrelser online hos os

Designet er enkelt, men sofistikeret og i sæsonens nyeste farver, er du garanteret en bikini lige i din smag. De er utroligt behagelige at have på, og du kan sagtens tilbringe en hel dag på stranden i en bikini fra Empreinte. Enkelte af bikinitoppene (Wave top) er designet således at de sagtens ville kunne bruges som overdel til for eksempel en nederdel eller et par bukser til et poolparty eller lignende. I årtier har Empreinte designet smukke bikinier med både mønstre og i en bestemt farve. Så skal du have fundet en helt perfekt bikini eller noget lækkert badetøj fra Empreinte til den kommende sæson, så tag et kig her og forkæl dig selv med den luksus, du fortjener.