Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 >

Fantasie Trusser

Fantasie har været en favorit blandt kvinder over hele verden siden 1951. Designet og produceret af Wacoal Europe. Vi tilbyder en omfattende samling af dygtigt lingeri og bh-størrelse der er tilpasset badetøj. Dermed forhandler vi varer der kan tage dig fra dag til nat. Fantasie's sofistikerede stilarter er udformet med omhu ved hjælp af kvalitetsstoffer og tilbyder ubesværet støtte og komfort i størrelsen B-JJ-skål.

Fantasie BH'er og trusser

Fantasie er kendt for den supergode pasform til den store barm i størrelsen B-J skål, der skal have støtte til både hverdag og fest. Samtidig med at det feminine udtryk i blonderne og farverne bliver fremhævet. Selv stropperne er dejlige brede og i nogle tilfældepåsyet med de mest elegante blonder og små detaljer, som gør bh'en fuldendt. Selvom der er mange stilarter, kan du være sikker på, at der er en upåklagelig pasform og en fremragende komfort.

Målet for Fantasi er, at tilbyde perfekt passende lingeri og badetøj, der passer til din dags tempo og hjælper dig med at viderebringe elegancen mellem ethvert outfit og lejlighed med den største lethed. Vores stilarter er designet til at tilbyde ubesværet support og komfort uden at gå på kompromis med stilen.