Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 >

Hanro-nattøj

Klæd dig selv på til en god nats søvn med nattøj fra Hanro. Her kan du gå på opdagelse i vores udvalg af lækkert nattøj, der er nøje udvalgt for at give dig en følelse af komfort og afslapning.
< 1 2 >

Høj kvalitet af nattøj

Med materialer som bomuld, silke, merinould og kashmir, er du som kunde sikret et produkt, der både er komfortabelt og hjælper dig med at holde varmen i de kolde vinternætter. Hanro er kvalitet, du kan mærke på din hud. Giv dig selv de bedste forudsætninger for at kroppen rigtig kan mærke, at den skal falde til ro inden sengetid ved at forkæle den med nattøj fra Hanro.


Sov godt i tidløst design med et strejf af luksus

Vi hører hele tiden om, hvor vigtig den gode søvn er for vores helbred. Den rigtige pude, en ordentlig madras og det optimale indeklima er værd at tænke over, når det kommer til at sove godt.


Med nattøj fra Hanro er du godt på vej til en eksklusiv søvnoplevelse. Komfort og kvalitet går hånd i hånd, og derfor er du godt på vej til at optimere din søvn, når du iklæder dig vores nattøj. Det gælder uanset, om det er et sæt eller en lækker oversized t-shirt i de bløde materialer, der kendetegner Hanros kollektion af tøj. Hanro har siden 1884 produceret nattøj efter høje standarder og med brug af avanceret strikteknologi og eksklusive raffineringsprocesser, er de leveringsdygtige i materialer, der gør det til en luksuriøs oplevelse at have nattøj på.


Når dit nattøj og loungewear skal være åndbart og lækkert

Vores udvalg indeholder alt lige fra pyjamassæt til morgenkåber i højeste kvalitet, så om du er typen, der helst vil sove i en undertrøje eller skal pakkes ind fra top til tå for at kunne sove, har vi det helt rigtige match til dig. Har du spørgsmål, er vi klar til at hjælpe dig – med over 20 års erfaring i branchen, er det vores glæde at guide vores kunder til det bedste valg for dem, når det kommer til Hanro-nattøj og Hanro-undertøj.