Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 >

JBS-undertøj til kvinder

Gå på opdagelse i JBS' univers af undertøj til kvinder. Her finder du de lækreste basisvarer i høj kvalitet.JBS – undertøj til den kvalitetsbevidste kvinde

Siden 1939 har JBS produceret undertøj til danskerne. Gennem årene har de fulgt med udviklingen indenfor branchen og flettet den sammen med deres egen filosofi, når det kommer til deres produkt, nemlig at det inderste tøj skal passe til den personlige stil hos bæreren og være behageligt at have på. Og i dag tæller kollektionen også trusser mv. i nogle af de bedste materialer – herunder bambus og økologisk uld.


Tidløst undertøj med bæredygtige principper

JBS' produkter er komfortable, da de er skabt af bl.a. økologisk bomuld og bambusviskose, der sikrer et blødt og behageligt produkt, der ikke kradser. Den økologiske bomuld er med til at forlænge holdbarheden af JBS' undertøj, så der er virkelig tale om en god investering, når du køber undertøj af dette mærke. Desuden er kvaliteten af de materialer, som bruges i JBS- undertøj til kvinder og deres loungewear med til at forlænge tøjets levetid.


Undertøj til kvinder fra JBS of Denmark er dansk mode med funktion og mening

Ud over blødhed, bidrager bambusviskosen også med at være antibakteriel og temperaturregulerende. Undertøjet er således både åndbart og isolerende, så du kan holde varmen og være godt tilpas. JBS fremstiller tøj, hvor alle varer er fremstillet ud fra en umiskendeligt dansk designfilosofi. Flere af deres t-shirts, trusser og strømper bærer det anerkendte Oeko-Tex-mærke, der signalerer et fokus på bæredygtighed og kvalitet med omtanke for miljøet, og designet er behageligt enkelt og feminint. Derfor er der med garanti mange danske kvinder, for hvem JBS-undertøj ofte vil være et godt valg, når det handler om de gode basisvarer.


Udforsk JBS' store udvalg

Uanset om du er på udkig efter trusser, strømpebukser eller undertrøjer, har JBS' udvalg, hvad du skal bruge. Har du spørgsmål om mærket og hvilke produkter, der passer dig bedst, er vi klar til at hjælpe dig – med over 20 års erfaring i branchen, er det vores glæde at guide vores kunder til det bedste valg for dem, når det gælder slidstærkt undertøj, der føles behageligt.