Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 >

Marie Jo-BH’er

Hos Sofie Lingeri er vi stolte af at præsentere et nyt mærke i vores sortiment. Marie Jo fra den belgiske producent Van De Velde er en undertøjskollektion i særklasse. I Marie Jo’s lingeri går design og komfort hånd i hånd, og du kan glæde dig til den eksklusive følelse, der opstår, når du ifører dig en BH fra deres nye kollektioner.Lækkert lingeri i feminint design

Marie Jo har fokus på pasform og komfort, samtidig med at de er lavet i moderigtige farver med bløde blonder, så du virkelig kan få fornemmelsen af luksus i hverdagen, hver gang du ifører dig en Marie Jo-BH. De mange forskellige typer BH’er gør det let for dig at finde netop det design, der passer bedst til dig. Om du er til den stropløse BH, push up eller BH med bøjle, så er der helt sikkert et match til dig i denne kollektion.


Se det store udvalg af både BH’er og trusser fra Marie Jo

Vi har BH’er, der passer til enhver lejlighed og til alle kvinder. Den høje kvalitet kombineret med feminine blonder og smukke detaljer giver dig en følelse af velvære og de bløde materialer gør, at du dagen igennem føler dig tilpas. En kvalitet, som mange kvinder naturligvis søger, når de køber nyt lingeri til dem selv. Selv stropperne på BH’erne har fine, små detaljer, som broderier eller blonder, og derfor er det nye Marie Jo-lingeri bestemt værd at kigge nærmere på, når undertøjet gerne må have lidt kant og være stilfuldt på samme tid. Vi har naturligvis også de trusser, der passer hertil, når du finder den stil, der passer dig perfekt.


En god BH med den bedste pasform gør en verden til forskel

En BH er aldrig “bare” en BH. Det er noget, alle kvinder ved. Den kan være med til at løfte mere end din barm. Med en god BH, der giver dig en følelse af både komfort og det feminine touch, vil du opleve at du er mere tilpas og derfor også i bedre humør, end hvis din BH strammer eller på anden måde irriterer dig. En god BH er en BH, du ikke længes efter at få af igen, men i stedet giver dig et boost i din hverdag. En slags usynlig ven, der er med til at du føler dig så godt tilpas, at det skinner igennem, at her er en kvinde, der passer på sig selv og tager sig selv alvorligt. Det er netop derfor, at der er mange kvinder, der holder af de BH’er, der er produceret af Marie Jo.


En designfilosofi, der er tilpasset moderne og stilbevidste kvinder

En god BH kan være en diskret måde at udtrykke både det feminine og det stilsikre. Det er derfor heller ikke irrelevant, hvilken BH du vælger, når du virkelig vil gøre noget godt for dig selv. Filosofien bag Marie Jos design er, “at forme kvinders krop og sind”. De ønsker at påvirke kvinders selvbillede i en positiv retning gennem deres designs og er derfor et oplagt valg, når du skal have en god BH med perfekt pasform og samtidig ønsker kvalitet.


Forkæl dig selv med en BH fra Marie Jo

Når du vælger en BH fra det belgiske brand, er det ikke bare endnu et stykke undertøj, du får i hænderne. Lingeri fra Marie Jo er mere en oplevelse end en beklædningsgenstand. Her er virkelig tænkt over detaljerne, både når det kommer til valg af materiale, design for en god pasform og en kvalitet med lang levetid. Alt sammen for at du som bærer af deres undertøj, får en eksklusiv følelse af at gøre noget godt for dig selv, hver gang du har den på. De mange fine og feminine farver gør det muligt for dig at udtrykke din kvindelighed præcis som du ønsker det. Om du er til de bløde, lidt mere sarte farver eller din BH skal have et væld af farver, har Marie Jo-BH’en til dig. Så hvis du rigtigt skal forkæle dig selv, bør du gå på opdagelse i Marie Jos verden.


Vi guider dig til det rette valg af BH fra Marie Jo

Er du i tvivl om pasformen eller hvilken størrelse, der er bedst til dig, er vi klar til at hjælpe. Med mere end 20 års erfaring indenfor lingeri, er vi på forkant med både de nyeste trends, men har også øje for hvad der er væsentligt for vores kunder, når de skal vælge BH’er eller trusser fra vores omfattende sortiment. På vores hjemmeside er der guides til, hvordan du måler din BH-størrelse og hvilken style, der passer dig. Skulle du have øvrige spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte os på tlf: 51 62 08 22 eller sende os en mail på support@sofielingeri.dk. Du kan også besøge vores fysiske butikker enten i Thisted eller på Nykøbing Mors. Vi ser frem til at høre fra dig og glæder os til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige BH fra Marie Jo til dig.