Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 >

Marie Jo L'aventure

Marie Jo L`Aventure bliver produceret af firmaet Van De Velde, et belgisk mærke, et lingerimærke som er lig med luksus. Marie jo L`Aventure kom senere til, en videreudvikling af mærket Marie jo, for at opfylde tidens mode, med et ønske om et enkelt og sporty udtryk. Derfor kan mærket også have en del yngre kvinder som favorit, da bh'en og deres trusse modeller, er rigtig gode indenunder tætsiddende tøj, og er derfor ikke i fokus. Kvinder, der ville have den samme fantastiske kvalitet, med flotte detaljer og en enkelthed i designet, der dog stadigvæk var yderst feminint, uden en masse blonder. Læs mere om Marie Jo L'Aventure nederst på siden.

Marie Jo L`Aventure blev skabt af Marie Jo i 1990, hvor stilen generelt blev mere grafiske og enkelte. Som et modsvar på den meget minimalistiske drejning i moden.
Marie Jo L´Aventure er billigere i prisen end Marie Jo, netop fordi de dyre blonder, eller andet der kan fordyre en bh er pillet fra. Men du kan regne med, at pasform og kvaliteten er på samme niveau, som alt andet fra Van De Velde.
Hos Sofie Lingeri praler vi med, at Marie Jo Lingeri er forkælelse og en gave alle kvinder vil elske at få. "Gaven til hende, men også lidt til ham"
Marie Jo L´Aventure har mange bh-modeller, foret, ikke foret. Lingeri der strækker sig fra A-F skål. Selv om stilen er enkelt er designet alligevel en fryd for øjet.
Marie Jo L`Aventure har selvfølgelig også en super pasform i deres væld af trusse i mange modeller. Tai, String, hipster, midi og maxi. Trusser fra Marie Jo L`Aventure udmærker sig ved deres enkelthed, ved tit at være uden synlige kanter og syninger, der ikke kan genere kroppen. Som derfor giver det helt perfekte look under et par bukser, kjole eller en nederdel.
Plejer du at købe Marie Jo, kan du trygt udforske lingeri verden hos Marie Jo L`Aventure, du vil elske at kombinerer de to mærkers stilarter. Hos Sofie Lingeri vil vi synes, at sammensætningen vil gøre din lingeriskuffe komplet.