Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 3 >

Mey Tilbud

Mey blev grundlagt af Franz Mey i 1928 i Tyskland. Mey undertøj er følsomt med kompromisløs kvalitet. Kendetegnet for innovativt design, en individuel modeerklæring, kompromisløse kvalitetsstandarder og bæredygtighed i hele produktionsprocessen. Don`t go with less - siger Mey. Og hos Sofie Lingeri er vi helt enige. En klassisk, men alligevel innovativ tilgang, betyder, at Mey undertøj har et ry for en super behagelig pasform og holdbarhed, uden at gå på kompromis med stil og kvalitet. Undertøj fra Mey er stærkt vanedannende. Læs mere om Mey nederst på siden.
< 1 2 3 >

Mey undertrøjer, BH'er og trusser - undertøj af den bedste kvalitet

Mey er den første leverandør af undertøj, der er certificeret med bluesign®. Mærket står for bæredygtig tekstilproduktion. Det eliminerer skadelige stoffer lige fra begyndelsen af fremstillingsprocessen og sætter og kontrollerer standarder for miljøvenlig og sikker produktion.

Meys produkter holder i kvaliteten, selv efter mange gang vask bibeholder undertøjet farven og faconen, så kvalitet betaler sig. Her for du virkelig noget for dine penge.
Sofie Lingeri favorit serie fra Mey er, Mey Emotion. Kvaliteten i stoffet er en hightechfiber, der føles let og blødt og som har en pasform der bare sidder perfekt på huden og kroppen. Stoffet er meget fleksibelt pga. den høje elasitet, samtidig med at det er åndbart.
Underkjoler, skørt, toppe med enten bred eller tynd strop, toppe med de skønneste blonder og selvfølgelig trusse i Tai, Maxi og short. Altid i de klassiske farver som sort, natur og caffe latte. Og i de forskellige sæsoner kommer Mey også med de skønneste modefarver, som passer til dit nye tøj, rød, blå, grøn, rosa, brun og alle mulige skønne farver.