Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 >

Wolford Leggings

Wolford strømpebukser og leggins er noget, vi er mange, der kender til. Og det er der en rigtigt god grund til. For vi kender kvaliteten og de lækre materialer, som passer perfekt både til hverdagens mange aktiviteter og gøremål – men også kollektionerne til festlige lejligheder. Strømpebukser, leggins og strømper fra Wolford er kun en brøkdel af hele deres sortiment. Du finder Wolford leggins, strømper, nylonstrømper og strømpebukser i forskellige design, styles og farver her hos Sofie Lingeri. Du kan læse meget mere om de legendariske strømpebukser og nylonstrømper m.m. fra Wolford nederst på siden under vores mange produkter.Wolford strømpebukser og nylonstrømper

Hos Sofie Lingeri har vi et lækkert udvalg af skønne Wolford strømpebukser og nylonstrømper. Her finder du strømpebukser i flere forskellige farver, størrelser, materialer og styles. Du finder blandt andet shape strømpebukser og support strømpebukser fra Wolford i vores udvalg i butikkerne og online på webshoppen. Kollektionerne fra Wolford strækker sig vidt, og du kan derfor let finde smukke strømper til alle lejligheder her hos os. Fælles for dem alle er, at der er strømper i høj kvalitet – noget, som Wolford er og altid har været kendt for.


Find let de de smukke strømper fra Wolford, som du står og mangler

Du kan nemt navigere dig frem i kollektionerne ved at klikke på de forskellige kategorier, som vi har inddelt vores strømper fra Wolford i, øverst på denne side. Her kan du blandt andet komme videre til knæstrømper, selvsiddende strømper, leggings og strømpebukser, ligesom du også hurtigt kan finde frem til de varer fra Wolford, vi har på tilbud i øjeblikket.


Wolford – et østrigsk mærke med masser af historie

Det østrigske firma begyndte at producere strømper helt tilbage i 1950. De har derfor haft mange årtier til at samle erfaring og finpudse deres design. Wolford står stadig den dag i dag for kreativitet, god kvalitet og innovation – hvilket tydeligt kan ses i alle deres strømpebukser og andre kvalitetsprodukter til kvinder.


Strømpebukser og nylonstrømper fra Wolford er aldeles fleksible. Wolford har ingen generende kanter eller syninger ved foden, alt sammen bløde næsten usynlige overgange i materialet, der gør det helt umuligt at vælge andet end en Wolford strømpe. Du finder strømpebukser fra Wolford i størrelserne fra XS til XXL. Selvom Wolford i Danmark er mest kendt for at producere strømper, har de også haft kollektioner af kjoler, undertøj, badetøj, t-shirts, termotøj og andet tøj til hverdagens mange aktiviteter


Wolford leggings

Den luksus, der kendetegner Wolford, går igen i alle deres forskellige styles. Tag for eksempel et kig på de lækre leggings fra Wolford, hvor det igen er tydeligt, at der ikke er gået på kompromis med hverken materialer, kvalitet eller komfort.

Hos Sofie Lingeri finder du blandt andet leggings fra Wolford, som er en kort leggings, der går ned og dækker under knæet. De smarte leggings er perfekte til de lunere dage, hvor der ikke helt er vejr til bare ben, men der er stadig for varmt til nylon strømpebukser.


Leggins med lange ben fra Wolford finder du også hos Sofie Lingeri. Her har vi lækre styles, hvor der er kælet for detaljen, og komforten er i top. Wolford leggins komplimenterer outfittet smukt, og den høje kvalitet sikrer dig et par leggins, du kan bruge igen og igen. Brug de klassiske modeller til at fuldende dit look med de de bedste produkter fra et af modehistoriens mest velkendte brands inden for strømper.


Wolford strømper i klassisk god kvalitet

Strømper fra Wolford kommer i flere forskellige former og farver. Hos Sofie Lingeri finder du både smukke knæstrømper og elegante selvsiddende strømper fra Wolford i butikkerne og her på webshoppen. Knæstrømper fra Wolford er lavet i de lækreste højkvalitetsmaterialer. Prøv for eksempel de lækre knæstrømper fra Wolford, som er lavet i tykkere materiale, så de er perfekte til, når vejret er lidt køligt. Du finder også skønne knæstrømper i uld fra Wolford.


Knæstrømper i 20 denier finder du også masser af hos Sofie Lingeri. De fås i forskellige farver, og du finder dem både her på vores webshop og i vores butikker, hvor vi også står klar til at hjælpe dig med god og kyndig vejledning. Se også vores udvalg af selvsiddende strømper fra Wolford. De er designet smukt med elegante detaljer, samtidig med at der ikke er gået på kompromis med komforten i nylonstrømperne.


Derfor er de gode produkter fra Wolford det oplagte valg

Wolford designer alle deres modeller med fokus på god kvalitet og med udgangspunkt i det traditionelle håndværk, som har været definerende for brandet lige siden begyndelsen. Den håndværksmæssige tilgang indeholder også udvælgelsen af nogle af de bedste materialer, hvad end det drejer sig om de naturlige materialer eller de syntetiske – og det er en forskel, der i den grad kan mærkes.


Kvalitet og gennemført design, der går hånd i hånd

Når det handler om strømper, ved du, hvor vigtigt det er at have nogle, der er komfortable at have på, som passer til dit outfit og som også giver dig støtte og stabilitet. Det er noget af det, som er lykkes for Wolford gennem årtiers ufravigeligt fokus på at skabe det bedste for kvinder, så de ikke behøver at bekymre sig om noget, når det kommer til strømperne i hverdagens mange forskellige situationer.


Køb dine strømper fra Wolford hos Sofie Lingeri

Hos Sofie Lingeri elsker vi produkter med kvalitet og design, der kan bruges til at skabe kvindeligt velvære og selvtillid. Derfor er det også nærmest et must med alle de skønne modeller fra Wolford. For deres produkter er skabt til at holde, så du kan koncentrere dig om at være den bedste version af dig selv i alle sammenhænge. Derfor fører vi også et ret omfattende udvalg af forskellige modeller, så du har mulighed for at vælge de gode produkter, der matcher dine præferencer, din personlige stil og dit behov.


Find de flotte modeller fra Wolford i alle gængse størrelser

Ud over at du finder mange forskellige varianter, som går til alt, så kan du også finde dem i netop den størrelse, som passer dig helt perfekt. I vores webshop finder du de elegante styles i størrelser fra XS til XXL, og er du i nærheden af vores fysiske butikker, har du naturligvis også mulighed for at prøve de forskellige modeller for at mærke forskellen i kvalitet og se, hvad for nogle, der passer perfekt til dig.


Sig til, hvis vi skal hjælpe dig med at finde det bedste til din personlige stil

Husk, at vi sender dine Wolford-strømper til dig med hurtig levering, hvis du bestiller her fra vores webshop – og bestiller du varer for minimum 500 kroner, er der oven i købet fri fragt. Har du nogen som helst spørgsmål om nogle af de produkter, du ser her i webshoppen, er du meget velkommen til at ringe til os og få de svar, du søger. Du finder kontaktoplysninger til vores forskellige afdelinger nederst på denne side.