Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 >

Falke - Strømpebukser

Siden 1895 har familievirksomheden FALKE stået for moderigtigt tøj lavet af materialer af høj kvalitet og øje for detaljen. Med 125 års erfaring udvikler de moderne strømper og tilbehør kun ved at bruge de fineste tilgængelige materialer og de allernyeste produktionsteknikker. De færdiggør og perfektionerer produkterne i hånden, så de kan leve op til påstanden om, at hvert FALKE-produkt skal være det bedste af sin slags.Falke-strømper, -strømpebukser, -sokker og -knæstrømper i høj kvalitet

FALKE signalerer moderne livsstil og æstetik, og med deres lange historie kendetegnes de ved deres konstante stræben efter den højeste kvalitet. Dette handler dog ikke kun om fremstillingen og produktkvaliteten, men alle facetter af FALKE-mærket. Med 125 års erfaring udvikler de nu moderne strømper, tilbehør og sporty yderbeklædning, kun ved at bruge de fineste tilgængelige materialer og de nyeste produktionsteknikker.


Løbende kvalitetssikring sørger for at kvaliteten altid lever op til navnet Falke

Ikke desto mindre bliver hvert stykke tøj kontrolleret af erfarne specialister mindst ti gange. De færdiggør og perfektionerer produkterne i hånden, hvor maskinerne møder deres grænser. Kun heri kan de leve op til påstanden om, at hvert FALKE-produkt skal være det bedste af sin slags.


Godt håndværk er afgørende for strømpernes eftertragtede pasform

FALKE brænder for at producere den højeste kvalitet. Sådan begyndte historien om FALKE-virksomheden for 125 år siden, og sådan har det været indtil i dag. Tiderne har dog ændret sig, og håndværksarbejdet udviklede sig. Ansvaret for de høje kvalitetsstandarder er blevet delt ud på forskellige specialister, som har formået at løfte kvaliteten på mange forskellige materialer i blandt andet deres nylonstrømper og ankelstrømper, der passer godt til et par moderne sneakers.


Innovative tilgange holder Falke helt i top, når det gælder moderne stil og komfort

Derudover er det også en afgørende udfordring at fastholde de høje krav, der forventes af håndlavede produkter i den industrielle æra, og at forbedre disse konstant. Målet: At masseproducere perfektion. Det kræver eksperthåndværk fra specialister, da de konstant skal teste grænserne for det stykke arbejde, maskiner og mennesker kan udføre sammen. Resultatet af alt dette er den umiskendelige og eftertragtede Falke-stil: En omfattende kollektion af mærkbar, kosmopolitisk, moderne, tidløs, udfordrende og gribende tøj til lange ben og smukke fødder. Alt sammen i god kvalitet.


Lidt om historien bag det historiske tyske mærke Falke

Falke har efterhånden nogle år på bagen, når det gælder produktionen af nogle af de mest lækre strømper. De fleste tænker nok på de gode Falke-strømper, når de hører navnet Falke – men faktisk laver de efterhånden også et bredt udvalg af mange andre produkter den dag i dag. Produkter, som naturligvis tager udgangspunkt i kvaliteten fra det, der vel kan betegnes som den klassiske strømpe fra Falke, der passer perfekt til den stilbevidste og moderne kvinde og kan bruges både til hverdag og til fest.


Fra strømper i uld til et bredt udvalg af forskellige livsstilsprodukter med god komfort

Faktisk går historien helt tilbage til 1895, hvor grundlægger Franz Falke-Rohen begyndte at producere varme strømper i uld, som kunne bruges til at holde de kolde fødder varme under de hårde tyske vintre i Sauerland. Og det gjorde han med så stor succes, at Falke hurtigt blev kendt for en sikker kvalitet. I 1920 skete der dog en skelsættende forandring, da Falke også gik ind på markedet for mere tynde strømper fremstillet af blandt andet bomuld og silke. Herigennem blev det nemlig også muligt at fokusere lidt mere på stil, form og farver, end de kunne tidligere. Og resten er sådan set historie.


Falke: Strømper i forskellige materialer med stil, flot mønster og kvalitet

For det nye fokus blev igen en succes, som gav anledning til, at Falke kunne blive ved med at udvikle sit brand til den højde, det er på i dag. Her fremstiller de mange forskellige produkter til kvalitetsbevidste kvinder – blandt andet sokker, strømpebukser, knæstrømper, nylonstrømper og forskellige benklæder til sport. Fælles for de produkter, der bærer det historiske navn, som blev grundlagt for mere end 100 år siden, er den skønne pasform og den dejlige fornemmelse af kvalitet, du kan få til dine fødder gennem de gode strømper fra Falke.


Udviklet med maksimal komfort for øje

I dag hviler Falke stadig ikke på laurbærene. De bliver ved med at udvikle nye materialer til strømper og leggings mv., så kvinder kan få fodtøj og strømper med endnu mere komfort – men også med fokus på at producere varer med størst mulig respekt for miljøet. Derfor vil du altid kunne forvente at opleve kvalitet, når du vælger strømper og andre relaterede produkter fra Falke. For i dag er sansen for kvalitet stadigvæk intakt, mens moderne teknologi og forståelsen for det gode gamle håndværk og udvælgelsen af det bedste materiale baner vejen for alle de fordele, du ønsker dig ved at vælge et par strømper.


Udforsk vore store udvalg af ankelstrømper og strømpebukser m.m. fra Falke

I vores webshop kan du være sikker på, at du finder de anerkendte strømper fra Falke i alle gængse størrelser og farver. Så gå på opdagelse i vores sortiment, hvor du kan finde alt det, du har brug for, takket være det store og stilfulde udvalg fra Falke, som passer til enhver lejlighed. Det gælder uanset, om du skal dresse dig selv op til en festlig lejlighed eller blot ønsker dig lidt smukt og komfortabelt til et stilfuldt hverdagsoutfit.