Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Hver måned trækker vi lod om en 25% rabatkode blandt alle der er tilmeldt vores nyhedsbrev.
Tilmeld dig i dag
Hjemmesiden bruger cookies. Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies. Læs mere.
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.

Soft Rebels

Soft Rebels er et dansk tøjfirma, Soft Rebels blev grundlagt af en dedikeret gruppe kreative mennesker, der ønskede den samme drøm, om at opbygge et tøjmærke. Et brand, der omfatter den berømte filosofi om yin og yang. Selv siger Soft Rebels, "modstridende kræfter er skitseret som komplementære og giver anledning til hinanden, når de korrelerer, hvilket giver den perfekte helhed." Soft Rebels vil gerne give kvinder den helt perfekte kvalitet, den nyeste modeudtryk, samtidig med at prisen er fornuftig. At deres produkter er tilgængelige for de fleste forbruger, her får du noget for dine penge, samtidig med, at der ikke er gået på kompromis, med noget som helst. Læs mere om Soft Rebels nederst på siden.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 >

Soft Rebels

Enkelthed, alsidighed, holdning og integritet, fire ord, der summerer DNA fra Soft Rebels. Enkeltheden i stilen, en skandinavisk arv, minimalistiske tilgang til design med rene silhuetter, grafiske linjer og en nem fornemmelse.
Hos Sofie Lingeri har vi valgt netop Soft Rebels, fordi pasformen i deres produkter er skandinaviske. Og ved det mener vi, kvindeligheden er sat i fokus. Om enten det gælder Soft Rebels bukser, kjoler eller andet, så er det til alle. Både designet, kvaliteterne og pasformen gør, at der ikke er forbeholdt en bestemt kvindetype, hverken aldersmæssigt eller typemæssigt.
Hos Sofie Lingeri sætter vi pris på Soft Rebels dedikation og loyalitet over for deres kunder, som de hele tiden ynder at forbedre. De tager et etisk og miljømæssigt ansvar, og prioritere dette højt når de producerer deres produkter.
Sofie Lingeri fører et bredt udvalg af Soft Rebels lækre tøj, skjorter, strik, kjoler, nederdele, toppe, shorts, jakker, bukser og meget mere. Størrelserne går fra XS-XL, og er rummelige i størrelserne. Smart tøj som du kan sætte samme på utallige måder, en stil som gør at det er brugbart i en lang periode.
Soft Rebels er et mærke, som er kendt af de fleste kvinder. Som et tøjmærke, du kan stole på, og som netop er af en kvalitet, som efter mange gange brug, stadigvæk holder pasformen og derfor er et must til din garderobe.