Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 >

Soft Rebels

Soft Rebels startede ud fra en delt drøm – at opbygge et brand, der var både bæredygtigt og trendy. Men hvorfor egentlig navnet? Vi hylder mikset mellem det feminine og det rå univers. Det handler om at fejre personlighed, diversitet og individualisme. Soft Rebels har et gennemført univers med rene silhuetter og grafiske linjer. Vi forsøger at minimere vores aftryk på miljøet, og vi arbejder derfor konstant mod nye måder, hvorpå vi kan være så bæredygtige som overhovedet muligt. Det er det, vi kalder "ECOsistible" – og det er lige præcis, hvad vores hjerter brænder for.

Enkelthed, alsidighed, holdning og integritet, fire ord, der summerer DNA fra Soft Rebels. Enkeltheden i stilen, en skandinavisk arv, minimalistiske tilgang til design med rene silhuetter, grafiske linjer og en nem fornemmelse.
Hos Sofie Lingeri har vi valgt netop Soft Rebels, fordi pasformen i deres produkter er skandinaviske. Og ved det mener vi, kvindeligheden er sat i fokus. Om enten det gælder Soft Rebels bukser, kjoler eller andet, så er det til alle. Både designet, kvaliteterne og pasformen gør, at der ikke er forbeholdt en bestemt kvindetype, hverken aldersmæssigt eller typemæssigt.
Hos Sofie Lingeri sætter vi pris på Soft Rebels dedikation og loyalitet over for deres kunder, som de hele tiden ynder at forbedre. De tager et etisk og miljømæssigt ansvar, og prioritere dette højt når de producerer deres produkter.
Sofie Lingeri fører et bredt udvalg af Soft Rebels lækre tøj, skjorter, strik, kjoler, nederdele, toppe, shorts, jakker, bukser og meget mere. Størrelserne går fra XS-XL, og er rummelige i størrelserne. Smart tøj som du kan sætte samme på utallige måder, en stil som gør at det er brugbart i en lang periode.
Soft Rebels er et mærke, som er kendt af de fleste kvinder. Som et tøjmærke, du kan stole på, og som netop er af en kvalitet, som efter mange gange brug, stadigvæk holder pasformen og derfor er et must til din garderobe.