Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >

Bh'er

BH'er fra flere kendte brands


Her på siden kan du få et overblik over alle de BH'er, vi har hos Sofie Lingeri. Her finder du alt lige fra BH'er med og uden fyld til amme BH'er, t-shirt BH'er og push up BH'er. Gå på opdagelse her på siden og find lige præcis den bh, du lige står og mangler.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >

Find den perfekte BH hos Sofie Lingeri


Hos Sofie Lingeri har vi et stort udvalg af BH'er - så er du på udkig efter en ny, er du kommet til det rette sted. Her på siden kan du se alle de Bh'er, vi forhandler hos Sofie Lingeri. Vi forhandler BH'er til den store barm, nogle til den lille barm, BH'er med fyld, med god støtte, med blonder eller til særlige ønsker og behov. Mangler du også matchende trusser til din brystholder, kan du finde et stort udvalg her. Udvalget kan du finde her på webshoppen og i vores fysiske butikker. Gå på opdagelse og find den, du mangler. Fælles for dem alle er, de kommer fra kvalitets brands, som designer de skønneste modeller. Med andre ord - vi har noget til alle og enhver. Hos os finder du blandt andet de fineste styles fra kendte brands som:

Calvin Klein
Femilet
Triumph
Simone Péréle

Her på siden finder du blandt andet flere gode bud på en god t-shirt BH. Er du mere til en uden bøjle, fordi du synes, bøjlen kan være et irriterende element i din hverdag, så finder du det også her. Brug filtreringsfunktionen øverst på siden, og gå på opdagelse i de mange forskellige BH'er uden bøjle fra flere skønne brands. Mangler du en ammebh? Hos Sofie Lingeri finder du et bredt udvalg af amme BH'er. Her er der blandt andet også en amme bh til stor barm. Til de ammende kvinder er komforten i top og kvaliteten er lige så - det kan være rigtig vigtigt, når kroppen ændrer sig så meget både under og efter graviditeten.

Find lækre bh'er fra skønne brands


Er du på udkig efter blonder, spændende farver eller smukt design? Find det hele lige her! Her finder du BH'er med flotte detaljer, BH'er til BH sæt, push up BH'er og meget, meget mere. Vores brystholdere er super behagelige at have på, og de er gode at have på til enhver lejlighed. Det store udvalg skulle gerne gøre det lettere for dig at finde en rigtig god BH, så du forhåbentlig slipper for at gå rundt med undertøj, som sidder dårligt og i længden irriterer dig.

Brug filtreringsfunktionen øverst på siden til at sortere i din søgning. Her kan du for eksempel søge på forskellige brands, finde din størrelse, søge på bestemte farver og søge efter præcis den BH kategori, du er på udkig efter. Du finder følgende kategorier på vores hjemmeside:

BH'er uden fyld
BH'er med fyld
Push-up BH
Stropløs BH
T-shirt BH
BH'er uden bøjle
Seamless BH
Amme BH
Toppe
Bodystockings

BH'er til stor barm


Hos Sofie Lingeri har vi en BH til alle kvinder. Du finder BH'er i mindre størrelser, BH'er i store størrelser, BH'er med eller uden bøjle og med eller uden vattering. Er du en af de kvinder, der har en større barm? Så kender du måske også selv til, at det kan være svært at finde en god én, der er komfortabel, og hvor du ikke bliver generet af pasformen dagen lang. Hos os kan du finde noget rigtig fint lingeri til en stor barm.

Her på siden finder du den model, du søger. Har du fundet en BH, du synes om? Køb online eller kig forbi en af vores butikker, hvor vi står klar til at hjælpe dig.Vi har mange BH'er fra forskellige brands, som også laves i store størrelser. Hvis du er på udkig efter en BH i store størrelser, kan du bruge filterngsfuktionen øverst på siden, hvor du kan søge på lige præcis din BH-størrelse. En BH til en stor barm skal være komfortabel at have på. Den skal ikke gnave nogen steder, og den skal give god støtte. Her på webshoppen og i butikken finder du flere BH'er i større størrelser fra mange lækre kvalitets brands som blandt andet:

Naturana
PrimaDonna
Abecita
Triumph

Find din kvalitets BH hos os


Hos os finder du BH'er i god kvalitet og til forskellige priser. Uanset dit behov, så går vi op i at finde den rigtige til dig. Om du er til en fuldskål, en balconette, en stropløs BH eller måske en bralette, kan du være helt sikker på at finde den perfekte model til dig. Hos os finder du lækkert og stilfuldt lingeri til dig. Langt de fleste kvinder bærer en BH hver evig eneste dag, og derfor er det vigtigt, den sidder godt på dig. Hos os finder du et bredt udvalg, og du finder alt lige fra blonde og farverige til stilfulde og enkle brystholdere. Vi forhandler dem fra størrelserne A-I, så er du en kvinde med en stor barm, kan du uden problemer købe din BH hos os. Vi ønsker, at alle kvinder kan købe deres lingeri hos os.

Her på siden finder du et udvalg af stropløse BH'er, og her er det også muligt at finde en stropløs model til stor barm. Det er vigtigt for os, at kvaliteten prioriteres, og derfor er de bh'er, vi forhandler, produceret i bløde og lækre materialer.

Find den korrekte størrelse


Har du brug for hjælp? Det er vigtigt, du køber den korrekte størrelse. Er du usikker på, hvilken størrelse du bruger? Her på siden finder du en guide til, hvordan du vælger den rigtige størrelse. Her får du en let beskrivelse til, hvordan du vælger den rigtige BH, hvilke mål du skal bruge samt gode fifs til, hvad du skal være opmærksom på, når du køber dig en ny BH.

I vores sortiment finder du BH'er med god støtte, gode pasformer og høj komfort til piger, kvinder og damer i alle aldre og med forskellige kropstyper. Hos os finder du et stort udvalg til både små og store barme og bryster, uanset hvilken Bh størrelse og model, der passer til din krop, stil og behov. I vores sortiment finder du eksklusive såvel som billigere BH'er.

Klik dig rundt i vores univers og se udvalget. Har du spørgsmål til vores brystholdere, kan du altid kontakte vores kundeservice. Du kan kontakte os på telefon eller mail.