Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.

Bh'er

BH'er fra flere kendte brands


Her på siden kan du få et overblik over alle de BH'er, vi har hos Sofie Lingeri. Her finder du alt lige fra BH'er med og uden fyld til amme BH'er, t-shirt BH'er og push up BH'er. Gå på opdagelse her på siden og find lige præcis den bh, du lige står og mangler.

Ammebh, stropløs BH, BH uden bøjle - find alt sammen her


Er du på udkig efter en ny bh? Så er du kommet til det rette sted. Her på siden kan du se alle de Bh'er, vi forhandler hos Sofie Lingeri. BH'erne kan du finde her på webshoppen og i vores butikker. Fælles for alle de BH'er, vi har, er, at de kommer fra lækre kvalitets brands, som designer de skønneste BH'er: Her er der noget til alle og enhver.
Du finder blandt andet flere gode bud på en god t shirt BH her på siden. Er du mere på udkig efter en bh uden bøjle med god støtte? Så finder du det også her. Brug filtereingsfunktionen øverst på siden, og gå på opdagelse i de mange forskellige BH'er uden bøjle fra flere skønne brands.
Mangler du en ammebh? Hos Sofie Lingeri finder du et bredt udvalg af amme BH'er. Her er der blandt andet også en amme bh til stor barm. I amme BH'erne er komforten i top og kvaliteten er lige så - det kan være rigtig vigtigt, når kroppen ændrer sig så meget både under og efter graviditeten.

BH'er i store størrelser


Hos Sofie Lingeri har vi en BH til alle. BH'er i mindre størrelser, BH'er i store størrelser, BH'er med og uden bøjle og med eller uden vattering. Her kan du finde den BH, du står og søger. Har du fundet en BH, du synes om? Køb online eller kig forbi en af vores butikker, hvor vi står klar til at hjælpe dig. Vi har mange BH'er fra forskellige brands, som også laves i store størrelser. Hvis du er på udkig efter en BH i store størrelser, kan du bruge filterngsfuktionen øverst på siden, hvor du kan søge på lige præcis din BH-størrelse. En BH til en stor barm skal være komfortabel at have på. Den skal ikke gnave nogen steder, og den skal give god støtte. Her på webshoppen og i butikken finder du flere BH'er i større størrelser fra mange lækre kvalitets brands.

Find lækre bh'er fra skønne brands


Er du på udkig efter blonder, spændende farver eller smukt design? Find det hele lige her! Her finder du BH'er med flotte detaljer, BH'er til BH sæt, push up BH'er og meget, meget mere. Brug filtreringsfunktionen øverst på siden til at sortere i din søgning. Her kan du for eksempel søge på forskellige brands, finde din størrelse, søge på bestemte farver og søge efter præcis den BH kategori, du er på udkig efter. Har du spørgsmål til nogle af de BH'er, du ser her på siden? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.