Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Hver måned trækker vi lod om en 25% rabatkode blandt alle der er tilmeldt vores nyhedsbrev.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.

Conta

I 1920 grundlagde de to brødre Karl og Christian Conzelmann, fabrikken "Gebr. Conzelmann". De to unge mænd, var klar med deres først ny købte symaskiner, og firmaet har siden været i en rivende udvikling. Conta er i dag en førende virksomhed i Tyskland. Som Conta selv siger, " det begynder med en hårdtarbejdende jernvilje til at forme sin egen fremtid". Læs mere om Conta nederst på siden.

< >

Conta

Hos Sofie Lingeri har vi Conta bomuld, Uld-Silke og Uld Modal kvaliteter. Designet hos Conta er det enkelte og super klassiske. Netop, så det virker neutralt og ikke er det, du skal kunne se under dit tøj. Enkeltheden gør også, at der ikke er syninger eller generende kanter, der kan mærkes i brug. Superlækre, dagligdags produkter, du slet ikke kan undvære, til den helt rigtige pris.
Hos Sofie Lingeri er vi vilde med Conta uld-silke kvaliteten. Her er den lækre bløde silke, som er fugtabsorberende. Silkefibrene gør, at det er behageligt uanset årstiden. Ulden som sørger for varme til kroppen, samtidig med at den suger fugten og vandet fra undertøjet og transporterer det videre væk fra kroppen. Et helt gennemført produkt, du vil elske.
Conta Uld-modalkvaliteten i råhvid eller sort. Bred strop, T-shirts, langt ærme, maxi og trusse med et lille ben. Modal holder godt på farven i produkter, er meget blødt og naturligt materiale, der minder meget om bomuld. Modal har ligeledes en stærk holdbarhed, er formstærk og derfor krøller stoffet ikke. Sammensat med ulden, får du fordelene ved begge materialer.
Conta bomuld, er for de bomuldselskere, der kun vil have det reneste produkt. Vi har modne modeller fra Conta, undertrøje, maxi trusse og maxitrusse med et lille ben. Trusserne har alle en elastik i taljen som kan udskiftes, dette gør også, at trusserne i brug, ikke strammer ind på kroppen.
Conta står for det enkelte, slidstærke og dagligdag produkt, som man bare køber igen og igen. Du får et super lækkert Tysk produkt, du kan regne med.