Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 3 4 >

Missya Badetøj

Lingeri, badetøj, nattøj, bh og trusser fra Missya

Danske Missya er kendt for at lave lækkert og smukt lingeri, nattøj, bikinier og meget mere til priser, som er ganske fornuftige. Missya kommer hver sæson med nye, moderigtige og smukke farver og styles. Med lingeri fra Missya er du sikker på, at du har noget smukt og eksklusivt at tage på, samtidig med du vil føle dig godt tilpas.
< 1 2 3 4 >

Detaljerigt badetøj fra Missya


Der findes et hav af forskelligt badetøj fra moderigtige brands. Vælger du en badedragt fra Missya, kan du være helt sikker på, komforten, kvaliteten og designet er i særklasse. Missya er kendt for den gode kvalitet, sjove mønstre, smarte detaljer, der har til formål at forkæle de danske kvinder, uden det skal koste en formue. Du får altså moderigtigt badetøj til gode priser.

Forestil dig du ligger på en smuk bountystrand i det fineste badetøj, og bølgerne skvulper op mod stranden. Du skal lige en tur i strandbaren og skynder dig at hoppe i din lækre strandkjole. Med det smukke badetøj fra Missya kan det blive en realitet. Her på siden finder du nemlig alt lige fra den smukke badedragt med enestående detaljer til en lækker strandkjole, der kan sikre komfort og velvære, når du skal til og fra stranden. Gå på opdagelse i shoppen og se det brede udvalg af badetøj fra Missya.

Bikinitrussen og overdelen fra Missya er designet sådan, du kan mixe og matche de forskellige modeller, farver og mønstre. Kun fantasien sætter en grænse for, hvor meget og hvor lidt du kan sammensætte de forskellige designs. Fandt du ikke lige det, du søgte, kan du altid gå på opdagelse i vores univers smækfyldt med komfortabelt badetøj.