Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.

Spørgsmål & Svar


Vi har samlet nogle af de spørgsmål vi ofte modtager fra vores kunder, så du hurtigt kan finde svar på dine spørgsmål.
Hvis ikke du finder svaret du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte vores support på support@sofielingeri.dk

Hvornår bliver beløbet opkrævet?
Beløbet bliver først opkrævet, når dine varer er afsendt.

Hvor meget udgør leveringsomkostningerne?
Leveringsomkostningerne er forskellige i forhold til, hvordan du vælger at få leveret din ordre. Levering med GLS koster DKK 49 til GLS Pakkeshops/GLS Erhverv og DKK 59 ved omdeling til privat adresse.
Ved køb for minimum DKK 500 tilbyder vi fri fragt til GLS Pakke Shop/ GLS Erhverv. Omdeling til privat adresse koster DKK 59.
Flere informationer om Fragt & Levering her.

Kan I give mig flere informationer om en vare?
Vi forsøger at skrive så mange oplysninger om vores varer som muligt – eksempelvis størrelse, farve og materiale. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på support@sofielingeri.dk eller telefon +45 5162 0822. Husk at oplyse varenavnet på den vare, som du ønsker information om, når du henvender dig. Så skal vi gøre vores bedste for at besvare på dine spørgsmål.

Hvordan returnerer jeg en vare?
Er du ikke tilfreds med din vare, kan du nemt returnere den igen inden for 14 dage. Du skal blot udfylde vores returseddel og vedlægge den i din returpakke. Flere informationer om returnering her.

Hvad gør jeg, hvis jeg har modtaget en vare med fejl?
Hvis du har opdaget en fejl på din vare, bedes du kontakte os hurtigst muligt. Når du sender en reklamation ind, skal du vedlægge din faktura samt en beskrivelse af fejlen. Vi kontakter dig, når vi har behandlet reklamationen.

Hvordan kontakter jeg jer?
Den nemmeste måde at kontakte os på, er ved at sende en e-mail til support@sofielingeri.dk. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt. Du kan også ringe til vores kundeservice på tlf. +45 5162 0822 på alle hverdage mellem 10-00-17.00. Find kontakt informationer her.

Har I fysiske butikker?
Ja, Sofie Lingeri har to fysiske butikker, hvor du kan prøve, bytte og returnere vare fra webshoppen. Du finder os i Nykøbing Mors og Thisted. Find kontakt informationer her.

Kan jeg tilmelde / afmelde mig nyhedsbrevet?
Ja, du kan altid tilmelde og afmelde dig Sofie Lingeris nyhedsbrev.

Hvad er jeres leveringstid?
Vi bestræber os på at levere dine vare indenfor 1-3 dage.
Der kan dog forekomme vare der har længere leveringstid, men det vil du normalt blive gjort opmærksom på under den enkelte vare.

Kan jeg få mine penge retur?
Ja, du skal blot følge returneringsbeskrivelsen her.

Kan i skaffe varen i en anden størrelse?
Det er ofte muligt at skaffe vare i andre størrelser eller farver. Kontakt support@sofielingeri.dk så undersøger vi sagen og kontakter dig hurtigst muligt.

Kan i skaffe vare som ikke findes på webshoppen?
Hvis det er en vare fra en af de brands du finder på siden, er der gode chancer for at vi kan skaffe den ønskede vare. Kontakt support@sofielingeri.dk så undersøger vi sagen og kontakter dig hurtigst muligt.

Kan jeg få pakket vare ind som en gave?
Selvfølgelig og det er gratis. Du klikker blot "Gave indpakning" af når du når til betalingen.

Kan i levere til udlandet?
Det gør vi. Find detaljerne her.