Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Hver måned trækker vi lod om en 25% rabatkode blandt alle der er tilmeldt vores nyhedsbrev.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.

Björn Borg

Mærket Bjørn Borg er i dag, et verdensomspændende varemærke, men rødderne er fra en lokal svensk tennisspiller. Han havde en fantastisk tenniskarriere, og vandt mange kampe. Der efterfølgende er gået over i historien, som nogen af de bedste tenniskampe, der nogensinde er spillet. Bjørn Borg vandt i sin karriere næsten 600 kampe og i alt 99 titler. I 1989, blev den første herre Bjørn Borg trusse produceret, 17 stykker stof blev med flat lock syninger sat sammen, til den mest ikoniske underbuks til dato. Læs mere om Bjørn Borg nederst på siden.


< >

Björn Borg

I 1992 kom de første underbukser til kvinder, som selvfølgelig også var blevet interesseret i den trendsættende stil. Stilen er afslappet, da de fleste Bjørn Borg trusser har et lille ben også kaldet shorts model. Du får en blød og formidabel fornemmelse, det er et materiale som er meget lækkert at have på.
Der er en rigtig god pasform i trusserne, grundet kvaliteten i stoffet. Som Bjørn Borg selv skriver," Soft silky-smooth tencel stretch quality, 95%lyocell og 5%elastane". Ja, det siger næsten sig selv, et materiale som er yderst fleksibelt og derfor følger kroppens facon. For enden af trusserne er det ikoniske stykke elastik, som afslutter trussen ved hofterne, yderst blød og giver ekstra comfort. Hos Sofie Lingeri er vi fan af Bjørn Borg.
Trusserne fra Bjørn Borg, er som regel meget farverige, med de nyeste print, i de sæson rigtige farver. Passer godt til modebilledet, for det har Bjørn Borg også fokus på. Størrelsen går fra 34-42, og der er en stor rummelighed i modellerne. De er pakket sammen i to-pack og kan matches med det andet lingeri, du har hjemme i skuffen, en lækker kvalitet til fornuftig pris.
Så er du ikke til blondede trusser, der måske kan kradse eller der er måske en kant, som du tydeligt kan mærke. Så vil Bjørn Borg lige være noget for dig, behageligt. Det lille ben på trussen sikre, at det sidder usynligt, inden under dine bukser, nederdel eller andet tøj. Plus den rare fornemmelse, at du kun kan føle velbehag, ved brug af Bjørn Borg.