Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 >

Natkjoler fra Lady Avenue

Natkjoler er gået fra at være en praktisk nødvendighed for at holde varmen om natten til at være en luksuriøs selvforkælelse til dig, der nyder at sove i noget behageligt. Med de lækre natkjoler fra Lady Avenue er du godt på vej mod en god og komfortabel nattesøvn. Natkjolerne er fremstillet af vævet silke, bambus og bomuld og hjælper dig til en sund og frisk fornemmelse, både når du går i seng og når du vågner. Se vores store sortiment her og find det perfekte match til dig.
< 1 2 >

Natkjoler i bambus og silke

Bambus er populært sagt “det nye sort”, når det kommer til fremstilling af tøj og det gælder også nattøj. Det bæredygtige materiale giver en høj komfort og er med til at afhjælpe gener som sved og irritation, da det kan transportere fugt væk fra huden og giver en følelse af komfort natten igennem. Samtidig er de materialer, der bliver brugt til fremstilling af natkjoler fra Lady Avenue, herunder ren silke og bambus, kendetegnet ved deres antibakterielle virkning.


Se de stilfulde design med god pasform fra Lady Avenue

Lady Avenue designer eksklusivt nattøj i blandt andet bambus og med fine blonder samt flotte farver, giver det din natkjole et særligt udtryk af stil. Samtidig føles det som den rene luksus at være iført deres produkter, der også er fremstillet til at kunne holde i mange år. Natkjoler fra Lady Avenue er også velegnet til dig med sensitiv hud, da materialerne er skånsomme mod huden og derfor særligt velegnet til at sove i. Mange af natkjolerne fra Lady Avenue er fremstillet af bambus og med de mange forskellige styles, finder du noget til alle sæsoner, om det er til de lune sommernætter eller kolde vinternætter.


Lady Avenue har skønne natkjoler til alle typer kvinder

Om du er til natkjoler med lange eller korte ærmer, små toppe eller oversize natskjorter, er der i Lady Avenues sortiment det perfekte nattøj til dig. For hver sæson vokser udvalget og med de mange flotte farver og design, er det et alsidigt mærke, der henvender sig til alle typer. Det indeholder både klassiske designs og nytænkninger indenfor natkjoler, så du ikke behøver gå på kompromis med din personlige stil, når du skal vælge natkjole. Farverne er i bløde, sensuelle toner og giver dig et stilsikkert look, når du ifører dig natkjoler fra deres kollektion. Så skal du virkelig forkæle dig selv med nyt til nattøjs-garderoben, er en natkjole fra Lady Avenue et sikkert valg.


Kontakt os for at høre mere

Er du i tvivl om hvilken type Lady Avenue-natkjole, der er bedst til dig, er vi klar til at hjælpe. Med mere end 20 års erfaring inden for lingeri og nattøj i både moderne og klassiske design, er vi på forkant med både de nyeste trends, men har også øje for hvad der er væsentligt for vores kunder, når de skal vælge nattøj fra vores sortiment. Skulle du have øvrige spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte os på tlf: 51 62 08 22 eller sende os en mail på support@sofielingeri.dk. Du kan også besøge vores fysiske butikker enten i Thisted eller på Nykøbing Mors. Vi ser frem til at høre fra dig og glæder os til at hjælpe dig med at finde det perfekte Lady Avenue-nattøj til dig fremstillet i eksklusiv silke, bomuld, bambus eller andre gode materialer med høj slidstyrke, som kan gøre dine nætter endnu bedre.