Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 >

Aubade BH

Med en BH fra franske Aubade er du garanteret en følelse af eksklusivitet. Det er forførende fransk lingeri, når det er allerbedst med dets unikke og elegante detaljer. BH’erne er designet, så de afspejler tidens trends, samtidig med at de støtter din barm og giver dig et strejf af den parisiske elegance i din hverdag. De smukke blonder og fine detaljer på hvert enkelt BH er med til at fuldende oplevelsen. Kig her og se vores udvalg.




En Aubade BH er mere end bare undertøj

Med Aubade lingeri får du ikke bare et nyt sæt undertøj. Aubade er meget mere end det. Når du ifører dig det lækre undertøj af gode kvalitetsmaterialer, med fine og feminine detaljer, mærker du virkelig din kvindelighed og vil føle dig elegant dagen igennem med sensuelt lingeri i høj kvalitet.


Når Aubade designer lingeri, Aubade-lingeri, er det med fokus på både den moderne kvindes stil og velbefindende. De har både BH’er og trusser med feminine detaljer. Uanset om du er til maxi, string, tai, tanga eller hipster, er der et par luksuriøst designede trusser til dig. Alle trusser fra Aubade er designet med smukke detaljer og i forskellige farver, så du kan sagtens sammensætte dit eget unikke sæt undertøj. De smukke farver og fine detaljer, der er kendetegnende for hele Aubades kollektion, er med til at give dig en eksklusiv, luksuriøs følelse, som få andre mærker kan hamle op med. Forkæl dig selv med lingeri fra Aubade – her får du eksklusivt lingeri, som er forførende men samtidig yderst behageligt at have på.