Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 >

WIKI - Lady Avenue - Badetøj

Wiki - Lady Avenue er et dansk firma, der er meget populært for deres fantastisk lækre Wiki badetøj. Wiki sørger for, pasformerne er perfekte og passer til os skandinaviske kvinder. Her finder du Wiki badetøj, som kommer i flere forskellige farver, modeller og pasformer. Wiki - Lady Avenue nattøj er også noget af det, du finder i vores store udvalg fra Wiki både i butikkerne og på vores webshop.

Wiki badetøj


Hos Sofie Lingeri forhandler vi et stort og bredt udvalg af badetøj fra Wiki - Lady Avenue. Du finder alt lige fra de smarteste badedragter og bikinitoppe til forskellige slags bikiniunderdele og tilbehør. Gå på opdagelse i de mange forskellige smukke modeller af badetøj fra Wiki her på vores webshop eller besøg en af butikkerne og find badetøjet til din næste solrige ferie.

Wiki badetøj udsalg kan du også støde på her hos Sofie Lingeri. Der kommer hele tiden nye og smarte modeller ind i butikken og på webshoppen, men det betyder ikke at det andet skal gå til spilde. Du kan derfor finde Wiki badetøj udsalg hos os fra tid til anden.

Badetøj fra Wiki i flere forskellige styles og størrelser


Badetøj fra Wiki er smukt og tidløst - du kan både få knald på farverne og noget mere afdæmpet, det er helt op til dig. De forskellige bikinidele kan også kombineres lige som du lyster og tilbehøret i form af fx smarte pandebånd kan smukt komplimentere din nye bikini.

Wikis badetrusser fås i utallige modeller, Tai, Midi, Shorts, Hipster, Tai med fold ned kant, Nederdel med trusse, Hipster med snor i siderne, Hipster med bælte, Brazilian Trusse og mange flere. Bikinitrusserne fås fra str. 36 -50.