Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 3 4 5 6 7 >

Lady Avenue-nattøj

Lady Avenue er en kollektion af eksklusivt nattøj, som er en del af danske Wiki of Denmark. Derfor kan du fra Lady Avenue forvente en kvalitet, som passer til alle danske kvinder, der sætter pris på design og kvalitet. Stilen hos Lady Avenue er meget baseret på de nyeste stilarter indenfor nattøj, som også henter mange klassiske elementer fra dansk design med mange feminine detaljer men med et moderne snit. Her hos Sofie Lingeri finder du altid et bredt udvalg af eksklusivt nattøj fra Lady Avenue, så du kan finde det, der passer til din stil, og som giver dig en sund og frisk fornemmelse, når du skal sove.


< 1 2 3 4 5 6 7 >

Stort udvalg af forskellige styles fra Lady Avenue-nattøj

Lady Avenue er altid opdateret, når det kommer til de nye tendenser herhjemme. Derfor vil du for eksempel kunne finde skønne natkjoler i moderigtige farver, der komplimenterer brandets enkle, klassiske og feminine stil, der går perfekt i spænd med de danske designtraditioner og modekultur. Selvom brandet lancerer nye kollektioner ofte, er der dog tale om et unikt design, som gør produkterne fra Lady Avenue genkendelige. Det skyldes til dels de fine blonder og brugen af silke, som er en af de mest populære serier af nattøj fra Lady Avenue.


Lady Avenue – nattøj lavet til den kvalitetsbevidste kvinde

Når du køber Lady Avenue, kan du forvente at få noget nattøj, som er skabt til at forkæle både krop og sind. Sådan er det da hos de fleste danske designhuse, der dyrker det klassiske design, og Lady Avenue er bestemt ingen undtagelse. Robuste materialer med antibakterielle egenskaber giver både en skøn fornemmelse – selv for kvinder med særligt sensitiv hud. Det gælder for eksempel brugen af eksklusiv silke, der føles køligere om natten. Desuden fås også udvalgte modeller i bambus kendetegnet ved høj slidstyrke og deres evne til at transportere fugt væk fra kroppen. Dermed kan man reducere lugtgener såsom armsved. I kollektionerne af nattøj fra Lady Avenue er du derfor sikker på, at du får nattøj, som er skabt til at give dig den bedste fornemmelse og kvindelig selvtillid i kombinationen af de flotte farver, de naturlige silker og andre skønne materialer samt de supergode egenskaber.


Find alt, hvad du skal bruge fra Lady Avenue hos Sofie Lingeri

Hos Sofie Lingeri har vi alt, hvad hjertet kan begære, når det kommer til natkjoler, pyjamas eller undertøj fra Lady Avenue. Forkæl dig selv med for eksempel en natkjole i det skønneste silke eller den rene bomulds-drøm af en pyjamas, fra Lady Avenue, som er behagelig nok til, at du kan bruge den hele dagen på de fridage, hvor du skal helt ned i gear. Mærket Lady Avenue er skabt til dig, der gerne vil forkæle dig selv med et ekstra niveau af komfort i hverdagen – og det er noget, vi hos Sofie Lingeri synes, at alle kvinder fortjener muligheden for at gøre fra tid til anden.


Bestil dit nattøj fra danske Lady Avenue her hos Lingeri her hos Sofie Lingeri – så sender vi dine varer til dig inden for ganske få hverdage. Så vælg din stil i dag og glæd dig til at gøre hverdagen og ikke mindst dine nætter noget mere komfortable med en natkjole i silke eller en af de andre fantastiske muligheder i udvalget fra Lady Avenue. Husk også, at vi sender dine varer til dig med fri fragt, hvis du bestiller for mere end 500 kroner.