Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 >

Pyjamas fra danske Lady Avenue

Med en lækker pyjamas fra Lady Avenue er du godt på vej mod en god og komfortabel nattesøvn alle sæsoner. Deres pyjamasser er fremstillet af vævet silke, bambus og bomuld og hjælper dig til en sund og frisk fornemmelse, både når du går i seng og når du vågner. Se vores store sortiment her og find den perfekte pyjamas til dig.



Hverdagsluksus med Lady Avenue-pyjamas

Før i tiden var nattøj en praktisk nødvendighed, der havde til formål at holde kulden for døren om natten. I dag er det i højere grad et udtryk for, at man ønsker at forkæle sig selv og nattøj bruges også oftere som afslapningstøj, som ikke kun er til om natten. Giv dig selv en pyjamas fra Lady Avenue og mærk hvordan de bløde materialer som eksempelvis bomuld bambus og eksklusiv silke samt det stilfulde og klassiske design er med til at højne nydelsen og afslapningen med den rette pyjamas.


Bambus, silke og bomuld for din komfort

Lady Avenues pyjamasser er fremstillet i lækre materialer, der er med til at hjælpe dig til en behagelig nattesøvn. Har du tendens til at have det varmt om natten, kan deres pyjamas i bambus være en god løsning for dig. Disse pyjamasser findes både med lange ærmer og ben og som korte sæt, der kan afhjælpe nattesveden. Bambusstoffet hjælper huden til at ånde og sørger samtidig for at sved og fugt bliver transporteret væk, således at du får en nat uden irritation af huden. Desuden har mange af de skønne natkjoler også antibakterielle egenskaber. En pyjamas fra Lady Avenue er derfor også særligt velegnet til dig med sensitiv hud.


Er du derimod typen, der let kommer til at fryse om natten, er en Lady Avenue pyjamas i bomuld et bud på, hvordan du holder varmen. Med god pasform og det klassiske design føler du dig varm og tilpas, uden at noget strammer eller irriterer.


Lady Avenues pyjamasser i silke giver en særlig følelse af hverdagsluksus. Det lette materiale gør den rigtig lækker at sove i, men gør den også ekstra velegnet til at bruge som hjemmesæt, når søndagen skal tilbringes i sofaen eller du bare har en tiltrængt fridag, hvor komforten skal være i højsædet. Dens klassiske design gør, at du ikke behøver gå ned på stil, selvom du bare slapper af derhjemme.


Kontakt os for at høre mere om de skønne produkter fra Lady Avenue

Er du i tvivl om hvilken type pyjamas eller underkjole fra Lady Avenue, der er bedst til dig, er vi klar til at hjælpe. Med mere end 20 års erfaring inden for lingeri og nattøj, er vi på forkant med både de nyeste trends, men har også øje for hvad der er væsentligt for vores kunder, når de skal vælge nattøj fra vores sortiment. Det gælder for eksempel muligheden for at få nattøj og undertøj, i lækkert design med høj slidstyrke og god pasform, som du kan have glæde af i mange år.


Skulle du have øvrige spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte os på tlf: 51 62 08 22 eller sende os en mail på support@sofielingeri.dk. Du kan også besøge vores fysiske butikker enten i Thisted eller på Nykøbing Mors. Vi ser frem til at høre fra dig og glæder os til at hjælpe dig med at finde det perfekte nattøj til dig.