Vi giver dig 20 års erfaring om lingeri, lige ned i indbakken.

HELT GRATIS

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev får du 15% på dit næste køb, dog ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.
Tilmeld dig i dag
Levering 1-3 hverdage. Gratis indpakning. Fri fragt over 500kr.
< 1 2 3 >

WIKI Silke - Lady Avenue

Lady Avenue er et dansk firma, der er meget populært for deres fantastisk lækre badetøj og eksklusivt nattøj. Lady Avenue sørger for, at pasformerne er perfekte og passer til os skandinaviske kvinder. Her finder du også det populære Wiki-badetøj, som kommer i flere forskellige farver, modeller og pasformer. Lady Avenue nattøj er også noget af det, du finder i vores store udvalg fra Wiki både i butikkerne og på vores webshop.


< 1 2 3 >

Udforsk de skønne styles fra mærket Lady Avenue

Stilen hos Lady Avenue er indbegrebet af godt dansk design. For når du køber Lady Avenue, får du ikke blot et lækkert design, som stilfuldt repræsenterer nogle af de nyeste stilarter indenfor nattøj – du får også noget funktionelt nattøj, der komplimenterer stilen i de skønne natkjoler i moderigtige farver. Nattøj fra Lady Avenue kommer i et bredt udvalg af forskellige materialer, der gør, at du kan få lige nøjagtig den komfort, der passer dig bedst. Her er der både nattøj i eksklusiv silke med feminine detaljer, fine blonder og moderne snit, som giver dig mulighed for at forkæle både sensitiv hud og din sans for stil og unikt design.


Gå på opdagelse i et bredt udvalg af eksklusivt nattøj fra Lady Avenue

Hos Sofie Lingeri har vi et meget stort udvalg af natetøj og lingeri fra Lady Avenue, og vi får løbende flere nye varer ind, når brandet lancerer nye kollektioner. Derfor kan du altid finde natkjoler i silke og andre skønne materialer, hvis du har brug for noget lækkert danskdesignet nattøj hvor valget af de gode materialer giver dig en sund og frisk fornemmelse, som føles køligere end andre materialer, og som komplimenterer brandets enkle stilmæssige retning på en måde, der er intet mindre end fantastisk. Her kommer de gode danske håndværkstraditioner virkelig til sin ret gennem lækkert undertøj i naturlige silker og natkjoler i klassiske design og flotte farver.Wiki-badetøj

Hos Sofie Lingeri forhandler vi også et stort og bredt udvalg af badetøj Lady Avenue i den serie, som de kalder for Wiki. Du finder alt lige fra de smarteste badedragter og bikinitoppe til forskellige slags bikiniunderdele og tilbehør. Gå på opdagelse i de mange forskellige smukke modeller af badetøj fra Wiki her på vores webshop eller besøg en af butikkerne og find badetøjet til din næste solrige ferie.


Wiki badetøj udsalg kan du også støde på her hos Sofie Lingeri. Der kommer hele tiden nye og smarte modeller ind i butikken og på webshoppen, men det betyder ikke at det andet skal gå til spilde. Du kan derfor finde Wiki badetøj udsalg hos os fra tid til anden.


Badetøj fra Wiki i flere forskellige styles og størrelser

Badetøj fra Wiki er smukt og tidløst - du kan både få knald på farverne og noget mere afdæmpet, det er helt op til dig. De forskellige bikinidele kan også kombineres lige som du lyster og tilbehøret i form af fx smarte pandebånd kan smukt komplimentere din nye bikini.


Wikis badetrusser fås i utallige modeller, Tai, Midi, Shorts, Hipster, Tai med fold ned kant, Nederdel med trusse, Hipster med snor i siderne, Hipster med bælte, Brazilian Trusse og mange flere. Bikinitrusserne fås fra str. 36 -50.


Shop Lady Avenue-nattøj og andre skønne varer hos Sofie Lingeri

Med nattøj fra Lady Avenue går du ikke galt i byen. Lady Avenue er kendt i flere lande for det store udvalg i eksklusivt nattøj, enten i silke, bomuld, bambus, satin og mange andre lækre kvaliteter. Nattøj fås fra størrelse XS til XXXXL. Her finder du både flotte print i flere modefarver eller smukke ensfarvede modeller. Alt sammen er i de lækreste farver og i et bredt udvalg. De mange forskellige farver og mønstre gør, at du kan finde et sæt nattøj, der vil passe til lige præcis dig. Lady Avenue silke natkjole - det er noget af det mest behagelige, du støder på. Natkjolerne i silke fra Lady Avenue er smukke, har fine blondedetaljer og er skønne at have på. Du kan også få nogle lækre bambusnatkjoler fra Wiki, hvor komforten er i top.


Lady Avenue natkjoler er altid med på moden, samtidig med Wiki bevarer det klassiske, stilrene design. Farverne på både Wikis badetøj og nattøj er moderigtige, og du finder hele tiden nye spændende print fra dem. Bestil dine varer fra Lady Avenue fra vores webshop i dag. Så sørger vi for, at du har dem hos dig i løbet af ganske få hverdage. Og huske også, at vi sender til dig med fri fragt, hvis du bestiller for mere end 500 kroner hos os.